Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Update fogyokúra, vélemények?...

Update fogyokúra, vélemények? Van olyan aki rendeli az ételeket?

Figyelt kérdés
Pécsen vagy a környékén van update pékség,bolt??
2012. febr. 16. 12:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nagyon tisztelem az olyan embereket, mint te, akik kepesek onmerteket tartani, es megtartoztatnı magukat.

Sajnos nalam a sutı, torta, csokı az, amre nem tudok nemet mondanı. Es ha elkezdem ennı, akkor meg nem tudok megalljt parancsolnı. Olyan, mint a drog.

2012. febr. 16. 18:32
 12/16 anonim ***** válasza:
lényegében igen, a finomított cukrok is komoly függőséget okoznak. ezért is ajánlatos megszabadulni tőlük.
2012. febr. 16. 18:34
 13/16 anonim ***** válasza:

Keptelen vagyok. Ezt komolyan mondom. En nem ugy vagyok edessegfuggo, mınt masok, akik ''csak'' nagyon szeretnek nassolnı. Nalam vannak pıllanatok, amıkor ugy erzem, hogy falnak megyek, ha nem jutok edesseghez. Ilyenkor egy bogrebe teszek egy kanal lısztet, cukrot, kakaoport, kıs tejet, es bedobom a mıkroba. 3 perc mulva kanalazom a sutıt.

A sulyom ne gyarapodık, de felek, hogy kıcsınalom a majam.

2012. febr. 16. 19:07
 14/16 anonim ***** válasza:

az is csak kaja, nem fogsz hízni tőle ha amúgy nem eszel túl sokat.

de mint édesség, finomított ch igen, sajnos okozhat problémákat.

hát.. ha más nem, akkor a lelki részével foglalkozz, valakivel beszélgess erről a problémáról. egy taoista ember fantasztikusan bölcs dolgokat tud mondani. pszichológust.. nem tudom, elvileg ők is értenek ezekhez, de ebben már nincs tapasztalatom, csak tudom, hogy elvileg az ő területük..

2012. febr. 16. 19:20
 15/16 anonim ***** válasza:
Koszi, megprobalom. :)
2012. febr. 16. 19:27
 16/16 anonim ***** válasza:

Kedves ma 19:07, tudod miert nem sikerul? ezert-> teged idezlek: "Keptelen vagyok." ezt kijelented es ezt el is hiszed. (nem kioktatni akarlak, csak eszrevetel)

Sajnos nem fogjuk fel hogy az elmenek mekkora a hatalma felettunk. Amikor ilyen dolgokat kijelentunk, akkor minden sejtunk, minden porcikank azon lesz, hogy ennek az allitasnak megfeleljen. Ha azt mondod "nem tudom" es ezt a zsigereidig elhiszed, akkor nem fogod tudni, ha bele szakadsz akkor sem.

En azt olvastam, hogy ha 4-5 napig megvonunk maguntol valamit, akkor az a 6. napon mar nem is fog annyira hianyozni. Illetve fontos, hogy valami massal (hasonloval) potoljuk a hianyat es nem lemondani kell a dologrol, hanem massal helyettesiteni. Ez a lisztes/bogres/mikros dolog nagyon durva :D amugy megertelek, nekem is voltak "olni tudnek az edessegert" idoszakaim, de fokozatosan attertem az egeszsegesebb kajakra es nalam a nasi peldaul banan+daralt mandula, vagy leturmixolok banant, epret, mandual tejet es fahejjal izesitem. Olyan sok minden van amivel kivalthatoak a muanyag/izesitett/szinezett/fuggoseget okozo izek, csak utana kell jarni, megtalalni mi az ami neked mukodik. Ha nagyon durva elvonasi tuneteim vannak akkor beveszek a szamba egy kocka 80%os etcsokoladet es 20 percig szopogatom. Utana annyira elegem lesz belole, hogy 2 hetig ra se birok nezni, viszont a kis lelkemnek eleg, hogy megnyugodjon :)

Ui: boccs kerdezo, h nem a kerdesre valaszoltam...

2012. febr. 16. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!