Mit fogtok vacsizni?
én mindjárt eszek most :)
-sajtos bagett vajjal
-bele paprikás szalámi
-paprika
-sajt
Ez a szendvics szerintem meg van 300 kcal !
utána meg szerintem egy meggyes rácsos 75g ! Az úgy kb hány kalória? Pékségi így nem tudom a pontos arányokat.
Én csirkemellet sütök olaj nélkül a sütőben. Natúr joghurttal, kentem meg a tetejét. Utána 1 kis kivi, meg 2 pohár víz.
Fogyni szeretnék. :)
lényegtelen h hízni szeretnél e vagy fogyni,én nem megbántani akartalak hanem leirtam h ebből ha este eszed legfeljebb háj lesz.
én körtét kajolok mindjárt és májat fogok vacsizni,de csak majd 9 óra felé lesz esedékes.jóétvágyat.
1 adag 100% whey protein isolate +5 g lenmagolaj
isteni :-)
jah csokis ízű :-)
- zsömle, marg., két szelet zalahús meg egy sz sajt majonézzel
aztán most még:
- győri zab (nem 100), túró rudi meg 2,5 dl tej - de annyi a savam, h egy hányás esélyes előtte... gyűlölöm, egyszerűen émelygek a savtól.
1 pohár joghurt-175gramm
4 mandarin, 2 nagy görögnarancs 1 zöldalma
fincsi volt
Az állati fehérjékre kell egy kis hidegen sajtolt növényi olaj-pl.olíva, hogy ellensúlyozza a húsban levő telítetteket.. Na mindegy, én is szoktam sütni, de én vékonyan olajozott fóliában..
Örülök, hogy a joghurt csak a végén került rá!:) Már féltem, hogy ehetetlen lesz... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!