Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért ingadozik ennyire a...

Miért ingadozik ennyire a testsúlyom?

Figyelt kérdés

egy nap 3 kg-t ingadozik

naponta többször megmérem, van amikor 61, aztán 62, és 63 kg vagyok

miért van ez?

2009. jún. 3. 16:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha iszol, vagy eszel, vagy elmész wc-re egyből változik...

Nekem is ingadozik 1-2kg-t egy nap.

2009. jún. 3. 16:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Egy nap az embernek ajánlott 2-3 liter vizet innia. Ez ugye 2-3 kilogramm. Aztán ehhez jönnek még a szilárd ételek, mondjuk abból is megeszel napi 1-2 kilogrammot. Ha naponta székelsz, és sok vizet iszol akkor teljesen elképzelhető, hogy ennyi megy le vagy föl. Mellesleg a szobamérlegek is tévedhetnek 1 kilogrammot plusz minusz.
2009. jún. 3. 17:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem meg egy ember egy nap nem fogy 3 kilót és nem is hízik 3 kilót.Simán vacak a mérleged .Én is naponta többször méretkezem -igaz ,jó minőségű digit mérleggel- de egy napon belül soha nincs még egy egész kiló eltérés se. Bezzeg az öreg rugós fürdőszobai mérleg az tud érdekeseket mutatni.
2009. jún. 3. 17:42
 4/4 Krisz85 ***** válasza:

Több oka lehet ,rossz vízháztartás, lassú anyagcsere,

Feltehetően a vízvisszatartásod is lehet a bibi.

Próbáld meg azt, hogy 1 hétig egyáltalán nem használs semmi féle sót, és úgy mérd. Nomeg minden reggel ugyanakkor /lehetőleg a reggeli és a nagydolog után :D/

Így pontosabb képet kapsz.

Ha így sem, akkor keress egy orvost.

2009. jún. 3. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!