10perc ugrókötél,10perc erősítés felváltva egy órán keresztül hatásos?
Vagy mennyi ideig csináljam, hogy zsírt is égessen? Olvastam olyat is, hogy 40perc után, de olyat is, hogy 90perc után indul be a zsírégetés.
Vagy egyáltalán ezt így érdemes? Felváltva erősítenék közben a hasamra és a combomra. De 1órán keresztül nem tudok ugrókötelezni. Ez így mennyi kalóriát égethet el? körülbelül? előre is köszi a válaszokat!:)
L/17
Csinálj olyat amit szeretsz. Akkor nem azzal fogsz foglalkozni, hogy mennyi kalóriát égetsz el meg, hogy mióta csinálod, hanem a játékkal. És észrevétlenül fogyni fogsz.
Én is csináltam már sok mindent, de mivel a legtöbbje vagy baromi unalmas volt vagy eleve utáltam azt csinálni így mindig inkább abba hagytam. Aztán végül megtaláltam azokat a dolgokat amiket szívesen csinálok és nem a kalóriaégetést meg az időt figyelem.
Te nem értesz:)
Én versenysportolok, imádom, tehát megvan az a dolog, amit szeretek, és az életem legnagyobb részét tölti ki:) és nem túlzok..
de hogy leadjam a maradék 3kg-ot ami rajtam maradt, ahhoz ez már nem elég. és most jön az, amihez akarat és küzdés is kell.. érted?
"Én versenysportolok, imádom, tehát megvan az a dolog, amit szeretek,"
Nem én nem értem, hanem eddig ezt nem írtad.
így is nyomhatod-
http://www.youtube.com/watch?v=mYq8LTFHtUU
csak zsírt meg a krematórium éget.
edzéssel,vagy csak a sima létezéssel kalóriát égetünk.
az ilyen edzések meg a legjobb kalória égető edzéseknek számítanak,uh igen jó választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!