Hogyan tudnám megnöveszteni a mellem?
Lehet hülyén hangzik de 14éves fejjel alig van valami kis "cicim", kicsit kínosan érem magam ugyanis az osztálytáraimnak már látszik hogy
fejlődik,és nő nekik.:/ de nekem még csak 1kicsi jelét se adja a fejlődésre.hogyan lehetne ezen változtatni? vagy ez nem kortól függ? esetleg a genetikai fejlődésem is közrejáccik?
Szia! :)
Nekem 18 éves fejjem 70A-s a mellméretem. Hidd el, ha te elfogadod, a környezeted is el fogja. A pasik pedig /az olyan pasik, akikkel érdemes együtt lenni/ nem a melleidet fogják nézni, mondom egy úgy, hogy másfél éve boldog párkapcsolatban élek. A kisugárzásod kell, hogy jó legyen, amit már egy mosollyal is feltornázhatsz :). 14 évesen nincs miért aggódnod, sőt, még nekem sem, mert 22 éves koromig simán megnőhet, ha gyermeket fogok várni, biztosan meg fog. A genetikán is sok múlik, bár ez sem mindig igaz. Anyukámnak ennyi időseb 80C-s mellei voltak. Ha ekkorák maradnak, akkor sincs semmi baj, nem leszel hátrányban miatta. Aki arra érdemes, hogy a barátod legyen, nem a melleidet fogja nézni. Ha látják rajtad,. hogy szégyelled, feszengsz miatta, még ki is használják majd, hogy cukkolhassanak, mert sajnos vannak rosszindulatú emberek. Szóval nyugi. :)
Üdv. :) ;)
Fekvenyomással. :D
Viccen kívül a genetikával nem tudsz sok mindent kezdeni (konkrétan semmit), de lehet hogy később indul be a folyamat, láttam már példát rá hogy 14 évesen semmi melle nem volt a csajnak, 16éves korára pedig gyönyörűek lettek.
Elég fiatal vagy , még alakulni fog.
Minden úgy jó, ahogy természetes! Most ez sem tetszik rajtad, az sem. Fejlődsz még, várj vele. Majd nagykorodban rászoksz ezekre, és úgy nézel ki, mint a VV4-es Szandika.
Aki nekem úgy tűnik, mintha egy kirakatbábú lenne.
A mai fiataloknak az a hóbortjuk, ha nem hasonlítol rám, akkor nem veszünk be barátnőnek. (Mint a filmekben). Ez hülyeség.
Tizennégy évesen még.. ráérsz. Tényleg. Van, akinél később indul meg.
Egyrészt a genetikán múlik meg egyéni alkat kérdése is. Hiszen, a mell tkp. zsírszövet. Ha valaki meghízik, mellre is hízik: megnőnek. Ha drasztikusan lefogy, a mellméret is csökken valamennyit. (Meg hormonális, tehát pl. szülés után óriásira nő a legkisebb is. Na vajon, miért?)
Várj néhány évet.
Ha akkor sem óriási, ne ess kétségbe. Van ez így. Nekem pl. gyengém, ha belefér a tenyerembe, ha nem túl nagy. A lényeg, hogy mell legyen. És szeresse, elfogadja a tulajdonosa. És akkor én is szeretem, hogy van önbizalma és az meg.. széppé teszi. (Pfú, ez de nyálasan hangzik. Pedig télleg.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!