Hogy tudom gyorsan megnöveszteni a mellem?
Valami torna?
Nemszedek tabit, és hizni se szeretnék :|
15
és viszonylag vékony + balettozok
tudod erről mi a véleményem?
egyrészt az,hogy fiatal vagy,és még nőni fog a melled,mert ilyen korban még nem fejlődik ki rendesen.
másrészt pedig azt hogy most (sok)mindenki nagy mellekre vágyik....DE...majd később rájössz hogy ennél vannak sokkal fontosabb dolgok is az életben..és ha igazán szeret téged valaki akkor kis mellel is szeretni fog.
tudom mit érzel, mert régebben nekem is voltak ilyen gondjaim hogy kicsi a mellem meg stb...de időközben megtanultam,hogy a nagy mellel egyrészt gondok vannak,másrészt a férfiaknak is jobban tetszik a kicsi,de feszes mell. (legalábbis az érettebb fajtának..:)
sose dőlj be az ilyen reklámfogásoknak,hogy mellnövelő kapszula meg stb...mind pénzlehúzás. ha nagyon látványossá akarod tenni ajánlom a push-upos melltartókat.:)
Egyetértek az előző válaszolóval. Még nőni fog a melled, vszleg már nem sokat, de ne is akarj nagy ciciket mert később szoptatás után lógni fognak.
Sokkal jobb a kicsi és feszes, és hidd el a legtöbb hapsinak ez jön be!
16/L
Köszönööm :)
Van barátom, és nem szeretném, becsapni ha odakerül a sor.. hogy leveszem a meltartót és jé.. sehol semmi:)
Tudja h kicsik.. és nemzavarja tetszik neki :)
de engem zavar.. szóval ha tud valaki olyan mellizom erösitő gyakorlatot amitöl nagyobbnak tünik vagy növezsti irjoon *.*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!