oké leírom a tegnapi étrendem:
reggeli: 1 tojásból rántotta, 1 virslivel, sajttal, egy kis szelet barna kenyérrel, és egy bögre kakaó. Bár hozzá tenném a rántotta nem olajos, ugyanis grillben készül. -- Hiszen reggelire még mindent lehet, csak mértékkel. És számomra fontos is a reggeli.
ebéd: egy tál bableves -- ami a régi kódok szerint szintén ehető egész nap, persze tejföl és kenyér nélkül
vacsi: csirkéből készült brassói, köret: jégsaláta, főtt tojás
tehát ha már nagyon nagyon végén vagyok a fogyásnak, már csak 4kg-ot kell leadnom, és betartom a kódok által késztett listát(vagyis hogy mit mikor ehetek) és 1200-1300 kcal-t eszek egy nap, akkor sikerülhet leadni 2hónapon belül?
eddig sem ettem kenyeret, csak helyette puff. rizst vagy abonettet, kerültem a cukros dolgokat, üdítőket és hozzá hasonló kajákat, és így sem megy le. de a kód az segíthet ebben, vagy ez már annyit nem számít? előre is köszi! L/17
Csak ajánlani tudom :)
Én rengeteget fogytam le az ételeivel és a Duci tréninggel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!