Nekem is voltak striáim, de sikerült rá megoldást találni. Hallottatok már a köpölyözésről? Na, ennek több fajtája van, amit nálam alkalmaztak az asszem a "csúsztatott" formája volt. . . . Masszázskrémmel jól megmasszírozzák az érintett területet, majd egy wc-pumpa fejéhez hasonlítható gumi köpölyt (persze nyél nélkül:o)) "rácuppantanak a bőrödre" és ez vákuumot képez. . . majd ezt húzgálják fel-le, jobbra-balra. . . . az első két kezelés eléggé kellemetlen, viszont a narancsbőröm már alig látszik (csak ha összenyomom a bőröm), a striáim elhalványultak és összehúzódtak + olyan sima, és puha lett a bőröm, hogy namég :o) meg fogyaszt is. . . . alkalmazhatják hason, fenéken, combon, derékon. . . . mellen sajna nem (bár én szerintem ott haltam volna meg, az biztos. . . mert ugye ott eléggé érzékeny)
10-12 db kezelést szoktak ajánlani, ez az intenzív része, tehát kb 1 hónap alatt kell lezavarni, utána elég kéthetente, egyhavonta visszajárni egy emlékeztető kezelésre. . . . szerintem nagyon megéri, mert a fennt említett előnyei mellett még a méreganyagokat is kiszippantja a kezelt bőrfelületből. . . . az ára kozmetikusonként, kezelőként változó. . . de 3000ft-nál nem lehet több (ez az egyik legdrágább, amivel találkoztam, mert én 1500-ért találtam csajt, aki vállalta)
Sziasztok!
A testemen rengeteg stria található és még csak 19 éves vagyok:S Nekem sajnos a hirtelen hízás-fogyástól alakult ki. Főleg a derekamon található a belső combrészen és a fenekemen is kezd repedezni a bőr:S Inkább ezek már kifehéredett striák, ahol már nincsen vérkeringés. Ez sokkal nehezebben lehet úgymond "LÁTHATATLANNÁ" TENNI. Ma viszont rátaláltam egy kozmetikusra, aki Hexapolarral eltünteti a striákat is és a cellulitokat is. Eredmény:A stria látványosan halványodik, majd megszűnik, a Hexapolarral kezelt bőrfelület feszesedik és rugalmasabbá válik. Szerintem még az ára se lehet vészes. De megpróbálok mindent kipróbálni mert engem rendkívül zavar:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!