Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudnám jól elkezdeni,...

Hogy tudnám jól elkezdeni, vagy jó úton járok?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Szóval elkezdtem kemény 3 napja a fogyókúrát, eddig ment is, ezeket ettem:

reggeli: tk. kenyér, rá zsírszegény túró. ez 2 ilyen négyszögletű kenyér

tízórai: 2 narancs

ebéd: csirkemell 150g, mellé párolt zöldségek 100g

uzsonna: 50g zöldség

vacsora: 50g csirkemell, ja ez natúr, és ettem még mellé egy kis doboz kefírt. megittam ma 2 liter ásványvizet, és 2 pohár zöldteát édesítővel, és 30 perc ugrálókötél kisebb-nagyobb kifulladásokkal és utána 20 perc benne ilyen gugolások, lábemelések stb. DE ma este 9 órakkor a császármorzsa... nem részletezem. Tudom nem árt sokat, vagy nem ir, de holnap újra kezdem, a kérdés hogy jó úton járok? Vagy lehet kicsit többet kéne enni? Nem sokat kell leadnom max 8 kiló, utána csak formásodni. 167 cm, 65 kiló, 15 éves lány

előre köszönöm a válaszokat :)

2012. febr. 5. 21:40
 1/1 anonim ***** válasza:
Há jó lenne, de egyél több húst, fehérjét. Csirkemellből annyit ehetsz amennyit nem szégyellsz. 50g zöldség egy étkezésre nulla, kb. mintha nem is ettél volna semmit. Nem csoda, hogy harmadik nap este már császármorzsa megy. Egyél többet, vezess róla naplót, és ha egy hét alatt nem csökken a súlyod, akkor vegyél el belőle!
2012. febr. 5. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!