Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Létezik, hogy 200 g kuszkusz...

Létezik, hogy 200 g kuszkusz 700 Kcal?

Figyelt kérdés
A dobozon 350 Kcal/100 g van feltüntetve. Elkészítve 200 grammot ettem, simán ráfért a tányérra, egy átlag adag. De hogy ez 700 kalória legyen? Nem akarom elhinni! Egész nap ettem eddig 700-at, és sokkal jobban laktam, mint most.
2012. febr. 5. 19:00
 1/1 anonim ***** válasza:

A 100 g a nyers elkészitetlen kuszkuszra vonatkozik. NEm egészen egyértelmü a kérdésedben, hogy 200 g nyerset készitettél el, vagy az elkészitettböl ettél 200 g-ot.

Ugyanis az elkészités során megszivja magát vizzel és nehezebb lesz, de hogy mennyivel, azt csak akkor lehetne megmondani, ha tudnánk, hogy mennyi vizet teszel hozzá.

Ha 100 g nyers kuszkuszhoz 200 g vizet adsz, akkor abból lesz összesen 300 g elkészitett, de a kalóratartalma marad ugyanannyi. Ebböl 200 g csak 2/3-a a nyers 100g-énak.

2012. febr. 5. 19:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!