Nagyon kövér vagyok, vagy csak enyhén túlsúlyos?
Ne viccelj, dehogy vagy kövér!
Ez teljesen normális súly ehhez a magassághoz - ebben azért vagyok biztos, mert én is pont 165 cm vagyok, és tudom, hogy milyen voltam 54 kilósan. Teljesen jó. :)
Ne aggódj ilyesmin, és főleg ne kezdj fogyókúrázni, mert ahhoz még nagyon fiatal vagy.
Erre figyelj oda, hogy ne szedjél fel felesleget, mert most ugyan még nyilván nem vagy hajlamos hízásra (növésben is lehetsz még amúgy), később már óvatosabbnak kell lenni az édességgel, meg az étel mennyiséggel.
Sportolni mindig jó, nem csak fogyás céljából, szóval mozogj, figyelj oda a táplálkozásra, és tartsd meg a mostani súlyodat! Akkor nem lesz gond. :)
hát nem tudom én 160cm 14/L 42 kiló vagyok.
De ha sportolsz, semmi gond, akkor valószínűleg nem háj az ami rajtad van.
Barátnőm 166 cm 52 kiló. Van rajta egy kis felesleg.
Számomra elképzelhetetlen 166/52/felesleg.
166/52/izomtalan, puha test, így magasabb tzs% már inkább elképzelhetô.
Nincs szükséged fogyásra.
Ha neked ez nagyon fontos, és tényleg csak úgy éreznéd jól magad, akkor MAXIMUM 4-5 kilót fogyhatsz még, többet semmiképp.
Hidd el, én is 165 cm vagyok, 48 kilóra fogytam le (60-ról), és folyton azzal szekálnak, hogy mi van, anorexiás lettem, vagy beteg vagyok? Szóval én saját tapasztalatból mondom, hogy 51-52 kilónál lejjebb nem kell ehhez a magassághoz menni, az már elég karcsú és csinos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!