Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudtok linkelni nekem pro...

Tudtok linkelni nekem pro anás oldalakat?

Figyelt kérdés
2012. febr. 3. 10:20
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
LOL először pro análisnak olvastam XD minek ez a sok szar? egyél kevesebbet, egyél húst és... lefogysz vhááá :D
2012. febr. 9. 21:48
 22/24 Andizsuzsi ***** válasza:

Hát igen. A tudatalatti(d).

Kéredező! Ha megtaláltad azt közösséget, ahol szeretnek, és megértenek, akkor menj, és érezd jól magad.

Minket meg hagyjál ki a kisded játékaidból. Ha felnőtt vagy, csak annyit mondok, remélem, nem az én adómból fognak majd életben tartani.

2012. febr. 10. 08:46
 23/24 A kérdező kommentje:
Nemérdekel. :PP Akkora izék vagytok. Tuggyátok a gyik az segítségre találták ki , nem baszogtatni a másikat -.-"
2012. febr. 10. 15:18
 24/24 Andizsuzsi ***** válasza:

Segitség egy anorexia nervosás embernek az, ha segitik kijönni belőle. Rendkivül súlyos betegség, ami akkor is nagyon komoly fizikai károsodással jár, ha életben maradsz. Ne várd, hogy bármely jóérzésű ember, aki valóban segiteni akar neked, támogatni fog ebben. Az nem segitség lenne. Ajánlom figyelmedbe Isabelle Caro életét. Keress rá a neten. Modell volt, többször került életveszélyes állapotban kórházba. Aztán arra tette fel az életét, hogy segitsen az olyan fiataloknak, mint te. Proanás oldalakon beszélgetett velük, mivel megértette őket, könnyebben tudott velük szót érteni. Könyvet is irt a tapasztalatiról. 28 évesen, miközben mindent megtett a gyógyulás érdekében szivelégtelenségben váratlanul meghalt. Nem volt 30 kg.

Mégegyszer mondom, ne várd, hogy ehhez itt bárkitől is segitséget kapsz.

2012. febr. 10. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!