Tudtok linkelni nekem pro anás oldalakat?
Figyelt kérdés
2012. febr. 3. 10:20
1/24 Andizsuzsi válasza:
Hogy a kérdésedre válaszoljak, tudnék. Ha beírod a googliba, sajnos több találatot is kidob. Meg fogod egyedül is találni.
3/24 Andizsuzsi válasza:
Igaz, angolul nem árt hozzá tudni. De tele van vele a gugli.
4/24 A kérdező kommentje:
Guglii xdd... ohh énis tudok találni de ha mondjuk ti linkeltek az tuti jobb mintha én linkelnékk :"PP
2012. febr. 3. 11:11
5/24 anonim válasza:
46500 magyar találat pro anára a gugliban.
Ha normálisan táplálkoznátok és nem koplalnátok, lehet, hogy ti is képesek lennétek rákeresni. De úgy néz ki, az éhség elvette az eszeteket.
6/24 anonim válasza:
LOOOL! ettől megjött a kedvem egy kis extrém puruttyázásra :D
amúgy, az ilyen balfa.sz pitsák ugye nem csodálkoznak, ha széterőszakolva hagyják őket kivérezni egy gödörben?
7/24 anonim válasza:
meg is van! ez már proanál?
8/24 A kérdező kommentje:
-.-" normálisat.
2012. febr. 6. 14:26
9/24 Andizsuzsi válasza:
Aczél! Az a fránya tudatalattid: proanál. Az egy más műfaj.
Kérdező! A proana önmagában nem normális, ne várd, hogy valaki itt ebben megtámogat.
10/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm ! Találtam mostmár egy normálisat ahol megértenek.
2012. febr. 7. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!