Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnák a hasamrol...

Hogyan tudnák a hasamrol leadni 5kgt 1honap alatt? Nem szeretnék kocka hasat meg ilyesmi, csak kicsit kisebbet.

Figyelt kérdés
2012. febr. 2. 23:42
 1/2 anonim válasza:
Nem az a lényeg, hogy na most akkor 5 kg-ot 1 hónap alatt tűzzel-vassal, aztán ha napra pontosan letelik az egy hónap, a határidő is lejár. A lényeg a rendszerességen van. A hasadat leginkább felüléssel tudod szerintem formálni. Egyenesen, aztán jobbra és balra is lehet kihajlani felülés közben. Illetve, ami nekem a legjobban bevált, az az úszás. Az egész testedet megmozgatja, anélkül, hogy rongálódnának az ízületeid (mint pl. a futásnál). Csak ajánlani tudom. És ugyebár az étrenden is elég sok múlik. Nem ismerem az étkezési szokásaidat, de az édességekről és zsíros ételekről nem árt egy időre teljesen lemondani.
2012. febr. 2. 23:57
 2/2 anonim ***** válasza:
nincs lokalis zsiregetes. Tessek dietazni es mozogni!
2012. febr. 3. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!