Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sikerült valakinek mozgás...

Sikerült valakinek mozgás nélkül lefogynia?

Figyelt kérdés
2012. febr. 2. 17:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Le lehet fogyni mozgás nélkül. Csak akkor kevesebbet lehet enni.

De mivel én nagyon szeretek finomakat enni ,ezért nagyon sokat sportolok és így simán jöhet egy egy kakaós csiga, vajas pogácsa vagy rántotthús vagy fornetti :)

2012. febr. 2. 18:40
 12/19 A kérdező kommentje:
és mit sportolsz ?
2012. febr. 2. 18:41
 13/19 anonim ***** válasza:
igen, 161 cm és 45 kilóra lefogytam mozgás nélkül és dagadt voltam. elkezdtem fehérjét zabálni és erősíteni, 50 kg lettem, és ezerszer vékonyabb a tükör szerint:D
2012. febr. 2. 19:31
 14/19 Mirk ***** válasza:

Bent is lehet mozogni.

Torna, súlyzózás stb.

2012. febr. 2. 20:28
 15/19 anonim ***** válasza:
ha extrém túlsúlyod van kb ha kaját visszább fogod azzal is sokat ledobsz ,de egy idő után kell mozogni
2012. febr. 2. 21:10
 16/19 anonim ***** válasza:
a súlyzózástól lehet fogyni? inkább izmosabb leszel és az izom nehezebb mint a háj nem? :D
2012. febr. 2. 21:12
 17/19 anonim ***** válasza:

Igen. 60-ról 52-re, candida diéta. Azóta is szívom, eltűnt a seggem és nagyon lassan épül vissza.

MOZOGJ! És egyél sok fehérjét.

2012. febr. 3. 16:10
 18/19 Mirk ***** válasza:

A súlyzózással sok kalóriát elégetsz.

Annyi izmot összeszedni pedig, hogy nehezebb legyél, főleg úgy, hogy mellette diétázol hát kb. lehetetlen.

Izomtömeg csak akkor jön rád ha megvan hozzá az étrended. De itt arról beszélünk, hogy diéta mellett, plusz mozgásként kéne súlyzózni.

2012. febr. 3. 18:55
 19/19 anonim ***** válasza:

Kérdező: már önmagában gáz, ha ezen gondolkodol. Mert ez azt jelenti, hogy lusta vagy. Ami nem csak ciki, hanem egészségtelen is.

A súlyzós edzés tényleg jó, legújabban a profi testépítők is azt javasolják aerob mozgás helyett (esetleg mellett).

2012. febr. 21. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!