Az utóbbi 2 napban rengeteget ettem, mi legyen?
Szülinapom volt és rengeteget ettem! Mama is küldött vagy 5 féle sütit, tegnap mamához kimentünk, ott szülinapoztunk, és ettem a tortájából... meg este 9kor is ettem...
Mit tegyek? Ez most megakasztja a fogyimat! pedig az utóbbi két hétben 2 kg is lement...
sportolni járok természetesen, de a suliban nagy hajtás volt a szalagavató miatt, és ezért csak táncpróbákra jártam el, amúgy rendszeresen heti 2-3szor járok edzőterembe, de most műsorra kellett próbálni + tanulni ugye... ezért nem jutott időm edzőterembe menni, a táncpróbák meg ugye nem olyanok, mintha futógépen/bicajon lennék, sokkalta lazábbak meg gyakran megállunk stb.
Hízhattam valamennyit? 2 nap alatt mennyi jöhetett fel, ami ZSÍR? (tehát nem ch által megkötött víz) 0,5-1 kg zsír visszajöhetett?
Hétvégén én is rengeteget ettem...
Gondoltam, hétfôn kicsit kitisztítom magam, ittam keserûsós vizet, és egyáltalán nem ettem szénhidrátot, csak fehérjét, meg zsírt (ami tojásban, meg light mozarellában volt.)
Keddtôl folytattam a diétát (kb 130 g ch, 100 g fehérje, 40 g zsír, kicsi eltérések lehetnek.)
Ennek ellenére a súlyom még mindig nem állt vissza, 2 kg többlet, ez miért lehet?
(Aczél pl neked van vmi ötleted?)
Te most azt akarod hallani, hogy igen, híztál 2 nap alatt 5 kilót? Vagy mi van?
Megetted, nem tudsz rajta változtatni. Nem tudod visszacsinálni. Legközelebb előre gondolkozz, ne utólag. Most meg csináld tovább, ahogy a szülinapod előtt. Ennyi.
van ötlet, itt volt gyiken egy nő, aki minden kajálását pontosan követte (és leírta), olyan témában írt ki "kérdést", hogy lehet-e hízni 1-2 nap alatt.
keressetek rá.
amúgy (Kérdező) igen, nem tud ennyit feldolgozni, és felépíteni a test. mondhatni sajnos, mert így pocsékba megy.. neked éppen 'szerencsédre'.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!