Ha elértem a kívánt súlyom, miből ehetek többet súlytartáshoz?
ha eddig reggelire szendvicset ettél nyugodtan tehetsz bele egy-egy szelettel több sajtot, csirkesonkát és egy főtt tojást, vagy kedn meg light sajtkrémmel/fűszervajjal, több mozzarella sajt ha eddig ettél
uzsi, tízórai ha eddig gyümölcsöt ettél akkor egyél belőle többet és egyél hozzá egy kefírt
ebédből szedjél pár kanállal több rizst, húst és zöldséget
vacsira egyél több húst, hala, tojást, túrót keverd több joghruttal egyél hozzá gyümölcsöt stb
én a tejberizst simán úgy szoktam készíteni ha lágyabbra akarom akkor tej 1.5% avgy 2.8%-os vagy néha rizstej ha van rá pénzem vagy kókusztej mert ezeket nagyon szeretem, kókuszreszeléket meg mazsolát szoktam beleszórni, és 1 tk méz, én nem nagyon szereten az édeset ezért fahéjat szoktam gyümölcskocsonyával(ilyen erdeigyümölcsös) ezeket még nyáron tettem el (szeder, eper, ribizli, málna) ezek édesek, ezeket átturmixolom és kevés lekvárral kikeverem 8szintén házi) és ezt szoktam megszórni fahéjjal
de van hogy kakaóporral de az is a sima natur
ha olyan durvábbra szeretném akkor barnarizsből szoktam készíteni
de igazából ritkán csinálok mert én zabkásás, köleskásás vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!