Szerintetek hogy nézek ki? Tippeket kérnék.
Sokat kéne fogynom? Ilyen időben sportolni sem tudok kint,nagyon hideg van.:S Valakinek valami ötlet?:S
14/L
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!:)
Igen,a képeken én vagyok. Az a baj,hogy ugrálni,futni,tehát ilyen "nagyon aktív,mozgós" sportokat nem tudok csinálni.Régebben lovagolni jártam,de most a hideg miatt nem engednek.A térdeimmel van probléma.168cm,71kg vagyok.
nem az én műfajom..
a tai-chi végül is csak az egészséghez és az erőhöz lenne az egyetlen esélyed. mindegy.
szerintem max 4-5 kiló lehet rajtad, tipikusan alma alkat vagy.
ha elmondod mi a gond a térdeddel, talán tudok tanácsot adni.
hűha, nem akarják kiszedni? :S így nehezebb, mert ez nem porc vagy szalagsérülés, úgyhogy nem tudom milyen jellegű terhelésre érzel fájdalmat... esetleg a hát/gyorsúszás, ezek mindig aduászok térdsérülés esetén, hiszen akkor anélkül mozgatod a tested, hogy a térdedet terhelnéd a tömegeddel. a mellúszást porckopás/leválás esetén nem ajánlják, nem tudom, a te esetedben mi a helyzet ezzel.
orvos mondott valamit a sportról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!