Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen módszerrel lenne...

Milyen módszerrel lenne érdemes fogynom?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

12 éves lány vagyok. 168cm és 58kg. Szeretnék 3-5kg-ot fogyni 2 hónap alatt. Hetente 3x-4x futnék 30-40 percet. :)

Étrendem:

Reggeli:

-1 szelet tk. kenyér, csirkemell sonka, vaj, paprika.

-1 joghurt, 2-3 kanál műzli a joghurtba, valamilyen gyümölcs.

-2 db. főtt tojás(csak a fehérjét szeretemxD)

Tízórai:

-3-4 db kiwi vagy mandarin

-Néha olyan szendvics, mint a reggeli

Ebéd:

-Menza,ki van írva az energiatartalom (3300 kj körül szokott lenni):S(De sosem eszem meg az egész kaját)

Uzsonnázni nem szoktam

Vacsora( 6 óra körül):

-Tojásrántotta 2 tojásból

-Szendvics(olyan, mint reggeli)

-Gyümölcssaláta

Este 8 körül szoktam enni 2-3 kiwit vagy 20-30 dkg nyers fejes káposztát.

Milyen módszerrel fogyhatnék? Min változtassak?

2012. jan. 29. 21:21
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm Benedek. Megfogadom a tanácsaidat.:) Bár most -10°C nincs nagy kedvem futni... De majd valahogy kényszerítem magamxd Majd mindenképp írok üzenetet:D
2012. jan. 31. 21:12
 12/13 anonim ***** válasza:
Lehet futni ilyen hidegben is, én most végeztem a 15kilométeremme, csak jól fel kell öltözni (rajtam téli Bundeswehr egyenruha volt), és nem szabad kapkodni a levegőt, vagy kell egy sál (vagy símaszk) az arcod-orrod elé, ami melegíti a levegőt. De ha nincs viszonylag nagy állóképességed inkább kocogd vagy sétád le azt az időt, mert gyönyörű középfül vagy torokgyulladást lehet összeszedni ha nem vagy hozzászokva, vagy érzékenyebb vagy a hidegre.
2012. jan. 31. 22:51
 13/13 anonim ***** válasza:
Elírásokért bocsi, a kesztyűt itthonhagytam. :D
2012. jan. 31. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!