Hány kcal lehet a brownie-ban?
Figyelt kérdés
26 dkg étcsokoládé
10 dkg vaj
4 tojás
30 dkg cukor
2 csomag vaníliás cukor
14 dkg liszt
10 dkg darabolt dió
Tudom, hogy nem diétás, nem is azért kérdezem. :)
2012. jan. 29. 14:00
2/6 anonim válasza:
Ez az egész 5200-5300 körül, most ahhoz, hogy 1 darabban mennyi van, megint csak számolni kell.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Azért nem is kérdeztem darabszámra, mert hajlamos vagyok megenni az egészet pár óra alatt..
2012. jan. 29. 14:18
5/6 anonim válasza:
26 dkg étcsoki?:D az 260 gramm, és egy tábla csoki 100 gramm, azaz 550 kalória. Te jesszusom:D És ekmellé még jön a zsíros vaj, a cukor..wow.:D Amúgy én is képes lennék megenni az összeset egyszerre xD
6/6 anonim válasza:
összvissz kb 5600kcalnak számoltam.
Mérd le az egész süti tömegét,és úgy már könnyen ki tudod számolni hogy egy grammban hány kcal van. Ezután csak annyi a dolgod hol leméred mennyit eszel meg és azt beszorzod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!