Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi idő kell hogy hozzá...

Mennyi idő kell hogy hozzá szokjon a gyomrom?

Figyelt kérdés
Este 6kor eszek utoljára,akkor is csak künnyű ételt.Egy idő után rá fog erre állni a gyomrom vagy mindig ennyire éhesen kell lefeküdnöm aludni?
2012. jan. 26. 21:19
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Egyik fogyókúrás napilapbam azt olvastam,hogy gyümölcsöt csak délig,mert azután a gyömölcscukor is felesleg lehet a szerveztnek.Ez butaság akkor?
2012. jan. 27. 07:15
 12/20 anonim ***** válasza:
Az mindegy, hogy mit mikor eszel, a lényeg a napi a kalóriamennyiség.
2012. jan. 27. 08:24
 13/20 anonim ***** válasza:
Valóban nem ezen múlik, akkor számít ha csak így akarsz lefogyni. Ha az életmódodat akarod megváltoztatni és a helyes étkezés mellett sportolsz is, akkor nem lesz abból probléma, hogy délután gyümölcsöt eszel.
2012. jan. 27. 11:30
 14/20 A kérdező kommentje:
Napi 20 perc intenzív arebikot csinálok(ezért ennyit mert ennyit bírok,majd fokozatosan emelem).Cukrokat teljesen elhagytam,a szénhidrátot pedig csak részben,mert reggelire azt eszem,bár nem sokat.
2012. jan. 27. 14:26
 15/20 anonim válasza:
Jó lesz az !!! Fokozatosan növeld a mozgást !!!! És tarts ki!!! Ez a legfontosabb, hogy ne add fel ! Ne kínozd magad, ne kelts magadban rossz érzéseket, a fogyásnak nem feltétlen kell szenvedésnek lennie .
2012. jan. 28. 13:32
 16/20 A kérdező kommentje:
6. napja csinálom és ma néztem,-2 kg.Lehet nem kellett volna ennyit 6nap alatt.Ma ettem egy kis adag nokedlit ünneplés ként és kicsi húslevest,de holnaptól minden a régi kerékvágásba lesz :)
2012. jan. 28. 20:45
 17/20 anonim válasza:
sziasztok!bocsi de én azt olvastam hogy az anorexiásak nem esznek szinte semmit és hát ezért fogynak le csont soványra.kkor az ö szervezetük nem ugy védekezett hogy elraktározza a zsirt????vagy mi fene!:/
2012. jan. 28. 20:46
 18/20 A kérdező kommentje:

kiétri már ezt :/

Én úgy tudom ha nem eszel akkor azér kezdi a tested felélni a raktárokat,nem pedig még rá raktároz.De mind1 is.Én odafigyelek mit eszek,kenyeret csak reggel és megvan az eredménye :)

2012. jan. 29. 09:40
 19/20 anonim válasza:
Igen, de azért egy anorexiás pont nem jó példa ! Ne már az egyik legnagyobb evészavaros betegséggel példálózzunk ! Nagyon jól halad a kérdező, odafigyel mit eszik, mozog ! Csak így tovább ! HAJRÁ !!! És ne add fel !
2012. jan. 30. 22:12
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszönööm szépen :) Remélem lesz kitartásom.
2012. jan. 31. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!