Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi idő kell hogy hozzá...

Mennyi idő kell hogy hozzá szokjon a gyomrom?

Figyelt kérdés
Este 6kor eszek utoljára,akkor is csak künnyű ételt.Egy idő után rá fog erre állni a gyomrom vagy mindig ennyire éhesen kell lefeküdnöm aludni?
2012. jan. 26. 21:19
1 2
 1/20 csokissüti002976 ***** válasza:
Nekem kb 3 hét után "állt át".
2012. jan. 26. 21:24
 2/20 anonim ***** válasza:
Inkább egyél késöbb is,mert ha éhesnek erzed magad és úgy mégy aludnu, akkor nem fogysz, hiába éhezel. Ha este 6 után is éhes vagy, akkor egyél valami salátát vagy más könnyebb dolgot, de ne éhezz.
2012. jan. 26. 21:26
 3/20 A kérdező kommentje:
Rendesen megvan a napi ötszöri étkezésem,1200kcal körül.Nem látom jónak ha még 7-8körül is ennék :/
2012. jan. 26. 21:28
 4/20 anonim válasza:
Ha éhezel a szervezeted "megijed" és elkezd raktározni, tehát tényleg nem fogsz fogyni! Egyél nyugodtan , de tényleg valami könnyűt, hogy elnyomd az éhségedet !
2012. jan. 26. 21:34
 5/20 A kérdező kommentje:
Ha már nem eszek este,ugyebár éhes vagyok.A szervezet nem úgy fog "védekezni" az éhség ellen hogy elkezdi szépen lebontani a lerakódott zsírt?
2012. jan. 26. 21:46
 6/20 anonim válasza:
Nem! Sajnos ez nem ilyen egyszerű .... Komolyan el kellene beszélgetned valakivel , aki JÓ tanácsokkal lát el, személyesen elmondja neked, hogy mi a jó a szervezetnek. Azzal, ha éhezel nem fog zsírt bontani. Sőt !!! Zsírt, akkor fogsz bontani, ha rendszeresen mozogsz, egészségesen eszel, nem keveset, nem azon van a hangsúly, hanem az egészségesen, persze arra is kell figyelni. És ha mozogsz az minimum 60 perc legyen, és az se mindegy, hogy mi és hogyan !
2012. jan. 26. 21:50
 7/20 A kérdező kommentje:
Értem!Köszönöm a válaszokat.Gyümölcsöt ehetek olyakor mikot a fő étkezések között éhes vagyok?Sajna a zöldségek közül alig szeretek párat...így jobban a gyümölcsök maradnak.
2012. jan. 26. 22:10
 8/20 anonim válasza:
Igen gyümölcsöt ehetsz, azt este is ehetsz nyugodtan!( banánt azért kerüld :) ) A lényeg, hogy ne éhezz... nem attól fogsz fogyni, ha éhezel !
2012. jan. 26. 22:43
 9/20 anonim ***** válasza:
Ha éhes vagy este akkor egyél meg egy almát vagy egy mandarint, vagy rágcsálj el egy kis uborkát natúr joghurttal/kefirrel, semmi bajod nem lesz tőle és nem éhesen fekszel le. Nem mindenkinek működik az este hat után nem evés, én pl éjfél előtt ritkán kerülök ágyba, és az akárhogy is számítjuk 6 óra evés nélkül, az nagyon sok.
2012. jan. 26. 23:22
 10/20 A kérdező kommentje:
Én legkésőbb fél1-11fele alszok este.Ez 5 óra hossza étel nélkül.Szerintem a vacsit akkor átteszem 7re.
2012. jan. 27. 06:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!