Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ilyen és ehhez hasonló napjaim...

Ilyen és ehhez hasonló napjaim vannak, anyukám mégis azzal macerál állandóan, hogy éheztetem magam. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Előre is elnézést az ezredik ilyen kérdésért! De... Én eddig meg voltam győződve róla, hogy ez szuper jó, egészséges, de kezd elbizonytalanítani... Most ő a hülye vagy én? Leírom mondjuk a tegnapi napomat:

Reggeli: 1 kornspitz (65g, tk és alacsony GI lényegében), megkenve relatíve vastagon házi, sovány túróból és natúr joghurtból készült körözöttel (30g), rá egy fél paradicsom karikázva (25g), rá zsírszegény óvári sajt (15g), és megsütöm melegszendónak. A tetejére pár pötty ketchupot raktam mert azt nagyon szeretem, bár tudom nem egészséges túlzottan.. (5g)

Tízórai: 2 alma felvágva, fahéjjal megszórva (250g), 2 narancs (200g)

Ebéd: 200g natúr csirkemell, 50g barnarizs, 30 g kukorica borsó belekverve plusz 50g jégsaláta, 20g káposza (ez egy jó nagy tányér azért! 200g csirkemell meg a csirke fele gyakorlatilag...)

Uzsonna: 200ml szójatej, 100ml tej összekeverve, bele egy fehérje shake

Vacsora: Egy fél doboz zsírszegény túró (125g) elkeverve egy doboz 0,1%-os, cukormentes joghurttal, mellé 3 pici light margarinnal pirított kukoricás abonett.

Mint látjátok, ez 5 étkezés összesen, tehát 3 óránkétn eszem. Kalóriát nézve 1400 körül van.

Most ez komolyan éhezés??? Nekem csesződött el ennyire a testem, hogy bőven elégedett vagyok ezzel, vagy anya van rosszul beállítva?

Egyébként a tendenciám az, hogy reggel mindig szénhidrát tk dolgokból, felvágott, zöldség, tej ilyenek... Tízórai mindig gyümölcs. Ebéd mindig hús zöldséggel vagy max barnarizzsel. Uzsi általában shake de sokszor ugyanaz, mint az ebéd. Vagy 3dl tej fekete kakóporral és édesítővel, ilyenek. Vacsira szinte mindig ezt a túrós maszlagot eszem.

Mit gondoltok?

20/L

2012. jan. 25. 10:44
1 2 3
 21/21 Leyla1166 válasza:
Zabpehellyel nagyon sok egészséges sütit lehet készíteni nézz utána pár receptnek a neten. Garantálom, hogy találsz az étrendednek és az igényeidnek megfelelő nagyon fincsi zabos sütit :)
2018. júl. 28. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!