Szerinted fogynom kellene, vagy ez még belefér?
Figyelt kérdés
185 magas vagyok és 100kg -+ 2-3kg.
Ja és férfi ,23 évvel :)
2012. jan. 24. 23:58
1/9 anonim válasza:
Fogynunk kéne sporttárs, én is ugyanezekkel a paraméterekkel rendelkezem, én 95kg-al kiegyeznék magammal :D
22/F
2/9 A kérdező kommentje:
kb 4hónapja én is 93, 94voltam, azóta már 2 farmerem nem jön rám.. nem is gondoltam hogy ennyit számít pár kiló
2012. jan. 25. 00:02
3/9 anonim válasza:
par kilo??? 10 kiloval tobb vagy haver... terj eszhez NEM FER BELE!
4/9 A kérdező kommentje:
mondjuk en is pont a 95kg-ra palyazok ahogy az elso kommentelo is :D
2012. jan. 25. 00:38
5/9 anonim válasza:
Szerintem 185cmes ff magassághoz a95kg teljesen jó...
Legalábbis női szemmel.:D
6/9 A kérdező kommentje:
ja szerintem is, amúgy is könnyen le tudok adni 5 kilót
2012. jan. 25. 01:17
8/9 A kérdező kommentje:
mondjuk biztos a csontozatom is nehéz, mert kinézek kb. 85 kilónak ;D
2012. jan. 25. 01:37
9/9 anonim válasza:
akkor fantasztikus a helyzet, hipp-hopp lekapod azt a pár kilót és visszaférsz bele a gatyába.
viccet félretéve. ha egészséges táplálkozási szokások és sportos életvitel mellett vagy 100 kilós, az összehasonlíthatatlan az ellenkezőjével.
mivel mostanában jött fel pár kiló, ez ugye nem annyira a mozgásban gazdag életmódot és a kiegyensúlyozott táplálkozást sugallja. és igazából ezzel lehet leginkább probléma. de 95 kilósan is, én ezért nem is azt mondom, hogy a 100 kiló sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!