Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Káros ha korog a gyomrom?

Káros ha korog a gyomrom?

Figyelt kérdés
mert felszedtem pár kilót, mert rendszertelenül, szinte egész nap eszek, és azt találtam ki, hogy mostantól akkor fogok enni, ha már tényleg éhes vagyok, tehát korog a gyyomrom. De ez nem káros?
2009. máj. 28. 22:13
 1/5 anonim ***** válasza:
56%

Ennyi agykapacitás más káros...

Nem akkor kell enni, amikor már korog a gyomrod, mert az csak további hízáshoz vezet. Sokszor egyél keveset, kerüld a feldolgozott ételeket, sok rostot és fehérjét egyél, kevés szénhidrátot, emellett ajánlatos mozogni, sportolni.

2009. máj. 28. 22:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Inkább rendszeres időközökben egyél napi 3-4 alkalommal normál adagot (reggelire egy szelet kenyér, délben és este egy-egy tányér kaja, uzsonnára egy joghurt vagy valami gyümölcs) a köztes időben meg legyen tabu a kaja. Legtöbben azért híznak, mert az étkezések között is folyton nassolnak. Én soha életemben nem fogyóztam, viszont nem is nassoltam, 37 évesen 165 cm vagyok, és 55 kg.
2009. máj. 28. 23:07
 3/5 Krisz85 ***** válasza:
73%
A gyomorkorgás biológiailag már az a folyamat, amikor a szervezeted energiaként az izomsejteket "falja fel", hogy energiához jusson. Miért nem a zsírt ilyenkor? Jó kérdés, mert a zsír lassú, hosszútávú energiaraktár, éhezéskor pedig a szervezetnek gyors energiára van szüksége, amit tápanyag hiányában az izomrostok leépítésével tud elérni sajnos. Ezért van hogy koplalással nem lehet zsírt veszíteni, súlyt igen, de annak nagy része izom. Ezért van, hogy sokan koplalnak, majd löttyed testükkkel nem elégedettek, hozzáteszem, a zsírvesztés leállását eredményez ia kopllás. NE várd meg míg korogni kezd a gyomrod, akkor már veszted az izomzatod, ami a gyors anyagcsere alapfeltétle, ez pedig a zsírvesztésé.
2009. máj. 31. 21:01
 4/5 anonim válasza:
0%

"amikor a szervezeted energiaként az izomsejteket "falja fel"-te nem vagy normális.

Osztom, hogy nem kéne megvárnod míg korog a gyomrod, de a gyomorkorgáskor a gyomrod egyszerűen összehúzódik egy hülye hang kiséretében.

2009. máj. 31. 23:32
 5/5 Krisz85 ***** válasza:
0%

ahham, akkor a TF TEstenvelő-edző szakán biztos hazudnak?

ÉS Ne offolj!!

Amúgy képletesen értettem, hogy olyanok is felfogják, mint TE?! VAgy magyarázzam el biokémiai szinten is?!

A gyomorkorgás biológiailag már izombontást jelent, nézz csak utána, okoska! ;-)

2009. máj. 31. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!