Nehezíti a tej az emésztést?
Figyelt kérdés
Annyi mindent hallok a tejről, nem tudom eldönteni, hogy káros-e. Az mennyire rossz, ha a vacsi után egy deci tejet megiszok? (ez ma negyed 7-kor volt, szóval nem későn). Azért csak 1 deci, mert fel szoktam hígítani vízzel, aztán teszek bele fahéjat, zsírszegény kakaóport, fahéjat, vagy valami hasonlót. Örülnék, ha nem lenne gond vele, mert laktat...2012. jan. 24. 20:41
1/2 anonim válasza:
estére meg a túró a jobb.
2/2 A kérdező kommentje:
Ezt a cikket láttam, köszönöm. (sok mással is egyetemben, és mindegyik mást ír, ezért sikerült jól összezavarodnom)
A túró pöppöt költséges lenne mindennapi étrendembe, és én nem is testet építeni akarok. De a cikkhez visszatérve, az nem derül ki, hogy evés után 1 deci tej totál összezavarja-e az enzimjeim, vagy végülis mivan...
2012. jan. 24. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!