Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kinek jött be norbi update?

Kinek jött be norbi update?

Figyelt kérdés
mennyit fogytál vele?és mennyi idö alatt?
2009. máj. 28. 11:00
 1/9 anonim ***** válasza:
24%
én csináltam egy ideig,köbö 3 kg fel is jött vele,mert arra ösztönzött,hogy egyek.Úgyhogy én magamnak kialakítottam szépen egy diétát.4 hónap alatt 18kg-ot fogytam.Nekem norbi azt sugallja,hogy egyél csak,főleg a mi termékeinket,nem fogsz hízni,közben ehetsz tésztát csokit,meg mindent,csak más időpontokban,Nah kösz,akkor ezzel tul képp nem is diétázom,ráadásul hízlal a fele kajájuk az a dobozos meg hányingerkeltő.Amúgy norbi a nagy egészsgégguru,bnőm látta pöfékelni,nah neki tuti így is könnyebb.Sztem inkább menj el dietetikushoz krj étrendet,igyál almaecetet,mellőzd a tésztát,kenyeret csokit,tojás sárgáját rizst krumplit.sok zöldség gyümölcs és alacsony kalória minden nap.Én nap 90 kalórián voltam kb és mégis jól voltam lakva,plus ittam mellé aloe verás fogyiport,minden estére 1dl citromlevet és lement az a majd 20kg pedig nem sanyargattam magam.Jah és még tartottam gyümi és csak ital napokat.volt,hogy 5 napig csak ittam és élek és jó volt,nem voltam fáradt semmi bajom nem volt,de méregtelenítettem.Norbi semmit sem ér,max a mozgás,mert tényleg csak arra ösztönöz,hogy egyél...
2009. máj. 28. 11:31
 2/9 anonim válasza:
81%
5 kilót fogytam vele,1 éve persze mellette heti kettő 90 perces aerobic, de az 52 ről lementem 47 re.3 hónap alatt ment le, már nem csinálom ,de odafigyelek, hogy este no szénhidrát, és most 50 vok:), de nem sportolok most semmit
2009. máj. 28. 11:32
 3/9 anonim ***** válasza:
60%
a norbi update azoknak jön be akik azelőtt totál nem voltak képben semmivel és még este lefekvés előtt is jégkrémet, csokit, vajas kenyeret ettek. Mert annál jobb. De akinek már van egy kis sütnivalója és egy nagyon picit odafigyel már annak nem fog bejönni.
2009. máj. 28. 11:46
 4/9 anonim ***** válasza:
85%

már sok helyen leírtam, ide is elírom

-35 kiló 5 hónap alatt

125ről 90 kilóra

21/F

azóta csak részben tartom be, mivel elkezdtem testépítéssel foglalkozni, oda meg azért több CH kell mint amit az update megtűr, de megtanított arra hogy ne szemetet egyek minden nap, illetve hogy megnézzem azt hogy mit eszek...

2009. máj. 28. 11:59
 5/9 anonim ***** válasza:
23%
ha elkezdtél testépítéssel foglalkozni akkor majd nemsokára rájöszs, hogy hülye voltál. de ne nagyon reklámozd a teremben senkinek se, hogy azzal fogytál le mert körberöhögnek.
2009. máj. 28. 12:45
 6/9 anonim ***** válasza:
88%

figyelj...nagyon sokba nem tért el kajában...grill csirkét ettem grill csirkével csak éppen nem rizst ettem hozzá hanem puffasztottrizst... meg nem számláltam a fehérjét+ch-t..ezeket később tanultam meg..

szerintem arra hogy valaki a semmiből kezdjen valamit magával, illetve azoknak akiknek nincsenek komolyabb tervei csak nem akarnak dagik lenni, arra tökéletes ez a módszer...

én már kinőttem a határait és ezért változtattam meg a kajálásom, sporthoz való hozzáállásom...

de arra nagyon jó voltak mint a könyvei mint a módszere hogy valahol elkezdjem

2009. máj. 28. 13:16
 7/9 anonim ***** válasza:
93%
hozzáteszem még hogy sokkal jobb mint a 90 napos idiótaság, mivel ez nem egy "intervallum" diéta, illetve nem éhezteted a szervezeted meg nem kajálsz össze minden szemetet (lásd szénhidrát nap: csoki torta megy anyám kínja)
2009. máj. 28. 13:18
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
én 1 év alatt 20kg-ot fogytam vele, azóta is tartom, közben volt egy terhességem (azalatt is végig tudtam csinálni, hisz semmit nem kellett megvonnom magamtól/magunktól), mióta itthon vagyok a babával sok visszajött, mert alig mozogtam, e újra szigorítani fogok az étrenden, és nem adom fel
2009. máj. 28. 14:10
 9/9 anonim válasza:
83%

A Norbi update nem arról szól h vedd az ő terméküket mert csak azzal tudsz lefogyni!Ez hülyeség!Csak egy útmutatót add, és nem kell venni a előre elkészített kajájukat ha nem ízlik!Ha valakinek van egy kis sütnivalója az tud készíteni magának olyan ételt ami kevésbé hízlal!Az meg csak kifogás,h azért nem folytatom mert rossz,meg hányinger keltő!Döntsük el vagy akarunk élni vagy nem!És ez teljesen független h hogy dobod le ezeket a felesleges kilókat!

Üdv:)

2011. febr. 15. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!