Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Most kezdtem futni, (mármint...

Most kezdtem futni, (mármint napi szinten) az normális, hogy nem tudok túl hosszú távon futni hanem kifulladok?

Figyelt kérdés
2012. jan. 20. 23:33
 1/6 s.rebi válasza:
Persze ez normális én mikor elkezdtem futni alig bírtam ki 1 km-ert most meg gond nélkül akár 6-ot is lefutok sprintbe. A lényeg a kitartás.
2012. jan. 20. 23:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Fejben dől el az egész. Én mikor kezdtem kb 2,5km futottam naponta (5 kör a falu focipályáján) 2 kör után már erővel nem nagyon bírtam, de azért lefutottam az egészet!
2012. jan. 21. 11:53
 3/6 anonim válasza:
Minden akarat kérdése. Nálunk pl. volt egy felmérés (osztályonként külön kategóriába mindkét nemet felmérték a tesitanárok, h mennyire jó az erőnlétük) és a medicinlabdát 6 percig tartottam, remegett a karom, hülye fejet vágtam, de ott volt előttem, hogy muszáj. És tádám, a legerősebb lány lettem a suliban. : D
2012. jan. 21. 15:57
 4/6 A kérdező kommentje:
gratulálok :)
2012. jan. 21. 16:17
 5/6 anonim válasza:

Tartsd magad ahhoz, amit írtam és Neked is sikerülni fog! Higgy benne!

2012. jan. 21. 16:30
 6/6 anonim ***** válasza:
fuss lassabban, egyenletes tempóban, és mindig egy kicsit többet, mint az előző alkalommal.
2012. jan. 21. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!