Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lássak a dolgokhoz,...

Hogyan lássak a dolgokhoz, hogyha abszolút feszes, izmos testtet akarok?

Figyelt kérdés

Lány vagyok. 167 cm és 66 kg. Sajnos +10 kg van rajtam egy ideje.

Korábban, kisebb súllyal sem voltam csupa izom. Mit csináljak, hogy izmos legyek teljesen, szép szálkás testtel?

Kitartás van, csak a mód kell.

2012. jan. 20. 09:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Okés, nagyjából értem mi a gond, és valahol igazad van, mert tényleg sok ellentmondó cikk, vélemény található, és nem kevésben komoly anyagi érdekeltségek is vannak.

Nem tudom hány éves vagy és hogy mennyire tudod te magad akár az étkezésedet, életmódodat megoldani... Ez nem mellékes. Mert az igazán változatos életmód (étkezés, mozgás) azért akárki akármit mond nem olcsó. Ha a jó minőségű ételeket szeretnéd elkészíteni annak ára van. Mert nem mindegy hogy az a csirke tápos vagy nem. Hiába eszed a pipihúst, ha az a szerencsétlen állat is sz@rokon nevelkedett. Mert ez hosszútávon nagyon sokat árt.

2012. jan. 20. 12:52
 12/17 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti:

Mesélnél nekem kicsit többet, hogyan kezdted, stb. Na ezt szeretném én is, végre valaki, köszi előre is!

Kedves utolsó:

Nem vagyok nagyon elvetve anyagilag, de egyedül vagyok, dolgozom, megoldható a gyümölcs, zöldség, csirkemell. Ezeket fogyasztom.

A futásról mi a vélemény? Elkezdtem, de még csak pár napja. Összességében akarom magam jó kondiban tudni, nekem ez a lényeg és mindezt egészségesen, hogy meddig tart nem bánom, kitartok.

2012. jan. 20. 13:17
 13/17 anonim ***** válasza:

Kondi: a lifetilt.blog.hu ról szedtem le Petra edzéstervét, és kigugliztam, hogy az egyes gyakorlatokat hogyan kell helyesen végrehajtani. Vettem egy 1 hónapos bérletet egy konditerembe és heti 2x lementem és végigcsináltam az edzést. eleinte el kellett vacakolni vele, amíg megtaláltam a legmegfelelőbb súlyt, de a teremedző néhány alapdologban segített, és szólt, ha nagyon hülyén csináltam valamit :D (nem volt személyi edzőm). ha a gyakorlatot simán tudtam teljesíteni, akkor emeltem 1-2 kilót a súlyokon. végül abbahagytam, pedig tetszett, de visszaálltam a csapatomba sportolni az egyetemen, és amellett nem bírtam volna a kondit.

futás: eleinte rühelltem, most imádom. először 5 km-t 45 perc volt lefutni, most 30 körül megy, és ráadásul 10-15 km is megy egyben. az a lényeg, hogy közepes tempóban kezdd, hogy biztosan kibírd a táv végéig. nagyon nagyon sokat segít, ha van veled valaki, igaz akkor lassabban futtok, de végig beszélgethettek és így szinte elrepül az 5-10 km is. viszont ne terheld túl magad, egy héten ne nagyon fuss 15-20 km-nél többet (összesen), az elején meg mégkevesebbet, mert az ízületeidet tönkre vágja.

2012. jan. 20. 13:43
 14/17 anonim válasza:

én vagyok aki a szálkásítást írta először.

Nah, az a lényeg, hogy ez az oldal a testépítőknek íródott, de mivel ők elég jól értenek ahhoz, hogy hogyan lehet a testen lévő zsírtól megszabadulni, felhasználhatod te is fogyásra. Ők azt csinálják, h először tömegnövelnek (értsd: izomtömeg növelés), ekkor rengeteg szénhidrátot esznek, ettől nő az izom gyakorlatilag, meg mellé a csirkét.

Ezután szokott következni náluk a szálkásítás, akkor a még felesleges zsírt ledolgozzák, hogy jobban látszódjanak az izmok. Rád ez a rész vonatkozik. De mindent alaposan elolvasol, akár többször is, hasznos lesz, és rájösz, h neked most rengeteg zöldséget (brokkoli, spenót stb) és csirkemellet és lenmagolajat kell enned. de le is van írva, vannak mintaétrendek is.

Tehát nem káros a rizs, de megvan, h mikor kell azt enni...

2012. jan. 20. 16:03
 15/17 anonim válasza:

ja és a gyümölcsöt is felejtsd el diéta idejére, alma, de abból is inkább az éretlenebb, abba nincs annyi cukor.

meg persze rendszeres mozgás, min. 45 perc, mivel kb 30 perc monoton mozgástól indul be a zsírégetés.

2012. jan. 20. 16:05
 16/17 anonim válasza:

Amúgy még valami, itt össze van szedve, hogy mik a diéta alapjai. Ezek csak tényleg alapok, ezeket nemcsak h érdemes, de be kell tartani. Így talán jobban érthető az elején, mire figyelj, a többit meg majd folyamatosan megérted, ha sokat olvasol:

[link]

2012. jan. 20. 18:23
 17/17 A kérdező kommentje:

Na mai beszerző körút:

Ma pirítottam hagymát-fokhagymát, megsütöttem rajta 2 vékony szelet csirkemellt. Főztem némi rizset , meg sárgarépát és megettem. Ez volt a mai menüm, meg reggel joghurt.

A vacsim sült csirkemell lesz magában, nem kívánok hozzá semmit.

2012. jan. 21. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!