Nagyon undorító a lábam? Le lehet ebből egyáltalán fogyni?
Anyának is ilyen lábai vannak,és szerinte ha meg gebedek se fogok lefogyni soha a lábaimból,mert én ilyen alkatú vagyok.Ez tényleg igaz?Sajnos tényleg van izom is a lábamon,meg hájas is,elismerem,szerintem nagyon ronda...nem is hordok soha szoknyát vagy cicanadrágot,rövidnadrágot is alig merek felvenni:(
Lehet nekem egyáltalán vékony lábam?Mit kell érte tennem?
hát ez kicsit szíven ütött... nagyjából ilyen lábaim voltak 1 hónapja, most se sokkal másabb, méretre ugyanekkora, talán valamivel formásabb. és jelenleg a lábaimat szeretem a legjobban az egész testemben, és már 1 hónapja is tetszettek, mert kimondottan formásnak látom... úgy értem nem pipaszár, nem kövér, hanem olyan nőiesen íves. azóta csomószor vettem fel szoknyát meg cicanadrágot és mindenki odáig volt, hogy milyen király lábam lett :D
szóval nyugi, nehogy azt mondd nekem, hogy ez undorító, mert bánatomban elégetem az összes szoknyámat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!