3 hetem van fogyni 5 kilót. Hogyan?
Figyelt kérdés
18éves vagyok, 175cm és 65 kiló. Már december óta diétázom és sportolok heti 4x másfél órát intenzíven, de nem megy le rólam egy deka sem. 3 hét múlva lesz a szalagavatóm, és szeretnék addig fogyni 5kilót. Nem érdekel, hogy utána visszajön-e :D A sportot nem hagyom abba, de valami tipp sürgősen kellene :D Bármi :D
Köszi :)
2012. jan. 16. 18:22
1/2 anonim válasza:
Az lehetetlen. fogynod kellene ezzel! Nincs valami pajzsmirigyproblémád vagy nem szedsz fogamzásgátlót?
Esetleg sokkal több kalóriát viszel be, mint amit kellene?
2/2 A kérdező kommentje:
Fogamzásgátlót szedek, de attól hízni nem híztam. Évek óta ez a "versenysúlyom" Lehet, hogy a kalóriabevitellel van a gond, mert az edzőm mindig a fehérjékkel/húsokkal hajkurász :D Meg hogy napi 5x kell húst enni :D Igaz, nem tartom be, de így sem fogyok :/
2012. jan. 17. 12:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!