Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez az álomalak számomra. Van...

Ez az álomalak számomra. Van rá esély, hogy elérjem nyárra? (többi lenn)

Figyelt kérdés

Milyen módszert kellene alkalmaznom, hogy nyárra ilyen csodálatos alakom legyen? Főként a combommal vannak gondjaim, hasam általában szép, lapos. Mégis egész test változtatása érdekelne. Segítsetek.

164 cm, 54 kg vagyok.

[link]

2012. jan. 16. 16:24
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy ki ez a lány. Találtam és imádom az alakját. Nekem nem tetszenek az izmosabb nők. Én egyszerűen csak vékony szeretnék lenni. Hát én sem vagyok túl magas, így hamarabb látszik azért a plusz kg. Én 48 kg szeretnék lenni. Napi 1300 kcalt eszem meg maximum, minimum 3liter vizet iszom. Én is járok futni, tornázok. Most még az úszáson gondolkozok, csak vidéki vagyok és nem egyszerű megoldani -.-"
2012. jan. 16. 19:37
 12/14 A kérdező kommentje:

Most kb ilyen az alakom... :S

[link]

2012. jan. 16. 20:38
 13/14 anonim ***** válasza:

kettőspont ess betű.

erősíts otthon, nem muszáj eljárni edzeni. csak ha már elmész akkor edzeni fogsz, otthon meg el fogod lustulni. olyan edzést úgy se csinálsz magadnak mint karatén volt. hiba volt abbahagyni.

a linkelt kép meg egy fokkal egészségesebb mint az álmod kép.

2012. jan. 16. 21:36
 14/14 A kérdező kommentje:
Én is így érzem, de megszűnt a karateoktatás itt nálunk, így már nem tudok eljárni, mivel a közelben nincs semmi ilyen. Gondoltam a konditeremre, de az is messze van és munka hiányában pénzem sincs rá. Itthon igyekszem megoldani. 1 hónapon keresztül egész jól ment már. És változást is látok, de félek, hogy egyszer csak megáll és nem fogy tovább a combom...
2012. jan. 16. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!