Menza mellett lehetséges a fogyás?
Kicsit izmosodni szeretnék, versenytáncot hagytam abba és eléggé látszik, hogy el vagyok tunyulva.A többi 4 étkezést tudom változtatni, az ebédet sajnos nem. Persze emellett rendszeresen mozgok is (zumba, torna, hullahopp, lassan futás is, kondin is gondolkozok, ezeket persze felváltva).
Köszönöm a válaszokat előre is! :)
persze hogy lehetséges
ha süti van add oda valakinek, vidd haza anyukádnak, tesódnak stb
savanyuból ha lehet kérj többet
ha nagyon zsíros csak a felét edd meg vagy hagyd ott
nem tudom nálatok hogy van nálunk 2szer van leves, 2főzelék, ahhoz ált fasírt, pörkölt vagy sertésszelet, 1-1-1 krumpli, rizs és tésztás étel, 3gyümölcs, 1süti, 1 túrórudi és én nekem sikerült mellette fogynom pedig mindent megettem mert nem valami nagy adag és én úgy csináltam hogy pl megbeszéltem egyik oszttársammal hogy ha süti van akkor én neki adom, ő me cserébe ha gyümi van azt nekem adja, meg volt olyan hogy milánói, akkor a felét neki adtam cserébe máskor amikor pörkölt volt kelkáposztafőzelékkel, a husokat leszedte nekem, vagy ha spenót van akkor a főtt tojást odaadta (mert ő édesszájú, utálja az ilyenkeet)
szerintem jó alku:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!