Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A fagylalt nagyon hizlal?

A fagylalt nagyon hizlal?

Figyelt kérdés
Ha naponta megeszek egy fagyit az sok?
2009. máj. 26. 14:05
 1/7 anonim ***** válasza:
74%

1 gombóc gyümölcs fagyiban van 160kcal.

ha lehet, NE a tejszínes fagyikból válassz, mert jobban hízlalnak!

ha 2 gombócot elnyalsz a gyümölcsösből, abból még nincs baj.

2009. máj. 26. 14:20
 2/7 anonim ***** válasza:
54%
Hát napi egy fagyi az elég sok szerintem. Eleve napi egyszer édességet fogyasztani szerintem nem túl jó dolog. Ha mindenképpen fagyizni szeretnél, akkor ne a délutáni, esti órákban tedd.
2009. máj. 26. 14:37
 3/7 anonim ***** válasza:
63%
A pálcikás fagyikban kevesebb a kalória. Lidl-ben vannak ilyen dobozos fagyik, 1 dobozban van 20 pálcikás fagyi, 1db 106 kalória.
2009. máj. 26. 17:31
 4/7 anonim ***** válasza:
86%

A fagyiban lévő tejszín gátolja a benne lévő szénhidrát felszívódását, közel sem hízlal annyira mint gondolnád. Én diabetes miatt diétáztam és minden nap ettem fagyit, naponta 5x vércukorszint ellenőrzés stb. A fagyi sosem dobta meg a vércukrom, dietetikus magyarázta el, hogy miért nem.

Persze nem mindegy hogy milyen fagyit választasz, lehetőleg kerüld a gyümölcsös fagyikat.

2009. máj. 26. 20:16
 5/7 anonim ***** válasza:
48%
Én nem élek egészséges életmódot, mindennap eszem édességet napszaktól függetlenül, de szerintem a fagyi az egyik legjobb. Főleg ha nem carte d'ort eszel, meg ilyen extrákat (persze ezek a finomabbak), de gagyi fagyikban kevesebb a cucc, és szerintem a kalória is. Másrészt a fagyi elolvad, folyékony lesz, így a szervezet könnyebben emészti meg, mint pl. egy snickers-t. Én korlátlanul tudom enni dobozból :)
2009. máj. 27. 11:00
 6/7 anonim ***** válasza:
egy vanilia vagy csoki fagyiba ( 1 gombóc) kb 120kcal van. a gyümölcsösbe olyan 100. de ezek tejjel készülnek és azér mondjuk hogy hízlalóbb. Vannak ezek a víz alapú jégkrémek, ezekbe szinte semmi kcal. valamelyik nap ettem egy citrom ízűt, 60kcal volt, és finom is. a sorbet dobozosba összesen van 290kcal, ami elég kevés. Nemtudom pontosan hogy hánygramm egy doboz de nem kevés, és nagyon finom gyümölcs ízűek. nemis drága lidlben lehet kapni.
2009. máj. 27. 19:52
 7/7 anonim válasza:
49%
Anyukám régen fagylaltozóban dolgozott és fagylalton élt. (Ma egy jónevű cukrászda vezetője...) Azt mondja, hogy egyszer egy hónapig csak fagyit evett minden nap + valami folyadékot fogyasztott. 1 hónap alatt 3 kilót fogyott! Nem viccből írom és szerintem tényleg igaz. Sajnos én ezt a "diétát" nem tudom kipróbálni, mert tejérzékeny vagyok, de ha tehetném, akkor mindenképpen megcsinálnám, mert rám is rámférne egy kis fogyókúra. Most a pop-corn diétán töröm a fejem...
2011. máj. 3. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!