Kövérvagyok. Hogyan tudnék látványosan fogyni?
á-á! az nem ér! aki nem bírja jóérzéssel nézni a puruttya extrémet az nem igazi puruttyázó. aki este emiatt rosszul alszik, aki nem a jó érzés miatt, kedvtelésből nézi az csak potyázó!
kösz én is a videjót, de most olyan akasztani való a netem, hogy nem tudom megnézni.. pedig biztos a csávó is sokat fogyott a beavatkozás alatt. és látványosan :(
Hűű, emlékszem az első fejezéses vidire amit láttam,na az megrázott,de már sima ügy :)
Egy valami van amit nem bírok és soha nem is fogom.... ÁLLATOSAT NEEEEEEEEE!
ááh az ember is egy állat, ezt mégis bírod.
a láncfűrészes videóban egy a sza.r, hogy nem csak elvágják a másik fa.szi torkát, hanem ott nyiszálja. na az amatőr volt. de csak leszedte a fejét, és végül is nem tiltakozott a csóka..
Na igen. Inkább a láncfűrész,mint a nyiszálás. A fűrészes hamar meg volt és kész. Na de a másik,nem elég hogy végígnézte hogy a másikat kinyírják, még bénán is vágják a torkát.
Vajon min gondolkozhatott közbe?
nekem nem úgy tűnt, mint aki sokat gondolkodott. lehet élvezte ahogy kivérzik a másik, és arra gondolt. közben elnyiszálták a torkincáját.
amúgy az én késem szerintem sokkal élesebb, hatékonyabb lett volna (fa.sza kis (nagy) Columbia penge <3 )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!