Kövérvagyok. Hogyan tudnék látványosan fogyni?
Na szerinted?
Nem kellene annyit zabálni és sportolni kellene...
francba... elrontottad a kommentem.
ha nem lennél 13 éves, olyan puruttyás feldarabolt holttestes képet linkeltem volna, hogy egyből felhagy a látványos fogyással.
na mindegy. helyette: kérd meg szüleidet, hogy segítsenek szabályozni mennyit egyél.
közben NE egyél fehér lisztes ételeket, cukorral készült ételeket (édesség és üdítők) és légy mértékletes.
a te korodban sok húst és zöldséget kell enni.
Kedves kérdező ;
Én is nagyon kövér vagyok,talán súlyban nem vagyok annyi mint te,de rettentően nagy a hasam nekem is.
Ne aggódj,lefog menni,de fogyókúrázni semmi értelme,tönkre teszed magad.
Sport - ez a megoldás.
12/Lány,159 cm és 52-3 kg.
Aczél,a feldarabolt holttestes képek azok nudlik :/ Viszont a fejezéses videók már odavernek,nemrég találtam egy láncfűrészes fejezést is, námbörván!
Beteg vagyok hogy extrem puruttya mellett szeretek enni?
1.Talán nem kellene zabáni...
2.Meg a torna órán a kispadon seggelni (lányoknak: meg rinyálni a tornadressz miatt..a fél GYK ezzel van teli)
3. Mozogni.
4. még mozogni (bicikli, futás, úszás keményen, rendszeresen és sikerülni fog :)
XD
Akkor jó. Azt gondoltam már csak én vagyok ilyen retardált :D
De amúgy tök véletlenül vettem észre,hogy mindíg mikor gép előtt eszek,az extrem pututtyát nézem:)
aki puruttyán edződik, az nem hányná össze magát (az átlagemberhez képest).
én nem kajálok közben.. de nincs benne semmi természetellenes, ha jobban meghozza az étvágyad. én meg azon alszom el.
a 13 éves gyerek meg inkább rettenjen el most a túlzott brutalitástól, mint hogy esetleg majd hasonló látványos dolgokat tesz a saját testével.
apropó, a fejezős videót elő tudnád keresni újra? privátban átküldhetnéd, ha van rám egy kis időd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!