Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit kéne fogynom? és hogyan?

Mennyit kéne fogynom? és hogyan?

Figyelt kérdés

kb 183-185 centi vagyok (sose tudom pontosan) és 84 kiló.. van egy kis hasam, és szeretnék fogyni egy kicsit, de nem sportolok semmit, mert asztmám miatt nem birom.. koplalást próbáltam, ettem 2 almát egész nap, de estére nagyon rosszul éreztem magam.. és éreztem, hogy azért mert nem ettem.. akkor más hogy csinálja napokig/hetekig?...

2 mellék kérdés: 1. sonka/light -os vaj hízlal? 2. milyen gyülmölcs van, ami nem hízlal, és csökkenti a gyomorsavat?

2009. máj. 25. 23:23
 1/3 anonim ***** válasza:

A testtömegindex szerint semennyit:) De ha jobban érzed magad tőle, akkor adj le pár kilót. De szerintem 3-4 kilónál ne többet. Ez elég arra, hogy a felesleg lemenjen a hasadról.

A többire nem tudom a választ, bocsi.

2009. máj. 26. 01:43
 2/3 anonim ***** válasza:
a fogyással kapcsolatban csatlakozom az előttem szólóhoz. a light vajat hagyd el, a sonka, ha nem zsíros, akkor jó. a gyümölcsöt tapasztald ki, mert egyéni, kinek mi válik be. nekem pl. nem marja a gyomromat egyik sem.
2009. máj. 26. 08:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez attól is függ, hány éves vagy!

185 centisen 18 évesen: 75.7 kg

183 centisen -II- : 71.2 kg

185 centisen 25 évesen: 79.4 kg

183 centisen -II- : 73.9 kg

185 centisen 30 évesen: 81.6 kg

183 centisen -II- : 76.2 kg

Koplalni ne koplalj... Annak nincs semmi értelme. Próbálj egészségesen étkezni, naponta többször (mondjuk 5 alkalmommal) enni valamit. Igyál sok folyadékot, és jó lenne, ha valami sportot mégis beiktatnál. Oké, hogy asztmás vagy, nagyon sajnálom, de sport nélkül nem tudsz tartósan lefogyni. Egy kis laza séta vagy fél-egy óra biciklizés még nem okozna nagyon nagy gondot...

2009. máj. 26. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!