Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A telítetlen zsíroktól is hízunk?

A telítetlen zsíroktól is hízunk?

Figyelt kérdés
számolgatom a kalóriáimat, szénhidrátot, fehérjét és zsírt...de a zsír nagyon gyorsan összejön. 10 dkg földimogyiban már több van, mint amennyi zsírt ajánlottan bevihetnék egy nap. viszont azt hallottam, h a telítetlen zsírok JÓK. szóval mogyorót(ebben telítetlen zsír van) mondjuk ehetek akkor még pluszban a napi étrendemen kívül is, mert nem fogok tőle hízni?
2012. jan. 13. 19:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
19,54 kivételével mindet én írtam, és csak kíváncsiságból kérdeztem a kalóriákat, hogy te hogy bírod beosztani, mert nekem alig sikerül. De ha nem, hát nem.
2012. jan. 13. 20:05
 12/15 A kérdező kommentje:
köszi a gyors válaszokat, megtaláltam már a megoldást: napi kevés mogyi :)
2012. jan. 13. 20:06
 13/15 A kérdező kommentje:
igen, úgy gondoltam a 2. válaszolót :D mert ott érezhető volt a stíluskülönbség
2012. jan. 13. 20:08
 14/15 A kérdező kommentje:
kalóriaügyileg én úgy állok, h a főétkezésem szokott ilyen 5-600 kcal körül lenni. van 2 kisebb étkezés, ezek olyan 200 kcal alattiak, illetve egy délutáni nasi, vmi zöldség, v gyümi 100 kcal körül.
2012. jan. 13. 20:14
 15/15 anonim ***** válasza:

gondolom már válaszoltak előttem.

de akkor is felejtsd el hogy ez a zsír jó, az a zsír nem jó. ha meg több az energiabeviteled zsírból, egyél kevesebbet másból (pl. kevesebb rizs, krumpli, kenyér..) értelemszerűen.

2012. jan. 13. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!