A telítetlen zsíroktól is hízunk?
NEm ehetsz, mert a telítetlen zsírokban is van kalória, rengeteg, és ugyanúgy hízlalnak, mint a telítettek. Annyi a különbség, hogy nincsenek negatív "mellékhatásaik", mint pl. szív- és érrendszeri betegségek, nem növelik a koleszterinszintet.
A 10 deka mogyi felejtős, mert kalóriában sem kevés. Egyél helyette valami értelmesebbet.
Megnéztem, 609 kcal 10 deka mogyoró.
Az én tegnapi ebédemben 540 kalória volt: 1 szelet sült csirkemell, rajta fél őszibarackkompót és bőven sajt, mellé egy merőkanálni barna rizs. (Biztosan ennyi van benne, rendeltem, és dietetikus számolta ki, rá volt írva az érték.)
Szerintem jobban jártam az ebéddel, mint egy marék mogyóróval jártam volna...
Sajnos igen. :(
Egyébként nem tudom, te melyik típus vagy, de én azt vettem észre, hogy szénhidrátot bármennyit ehetek (persze normális keretek közt, de pl. nem fogyókúrás adag is belefér), viszont a zsírtól nagyon hízom, és sajnos még a csirkében lévő zsírtól is, nem a tepertőre gondolok.
Van, akinek meg a szénhidrátmegvonás jön be, zsírosat meg simán eszik, pl. a húgom.
nem koplalok, nyugi :) és amúgy köszi első válaszoló, megadtad a holnapi ebéd ötletem!
2. válaszoló: nem is a kalória számlálása volt a kérdés, hanem a zsír...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!