Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit esztek este ha éhesek...

Mit esztek este ha éhesek vagytok? (és fogyóztok) mik azok az ételek amit este is lehet enni és nem jár plussz kilóval?

Figyelt kérdés
2009. máj. 25. 18:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Szűztea keksz (dm, rossmann, tesco, bioboltok) 100 g-ban 95 körüli kcal-t tartalmaznak (van 250 kcal-os változata is, vigyázz!) vagy gyümölcsök, vagy akármi más alacsony energiatartalommal (100 g-ban 100-nál kevesebb kcal legyen).

De nem hiába mondják a nem fogyózóknak is, hogy este 6-7 után ne egyél, mert akkor már nem mozgod le, összezavarja az emésztésedet, lerakódik és rosszul alszol tőle (csak fetrengesz az ágyban, mert nem tudsz aludni a sok energiától, amit pár órája ettél).

2009. máj. 25. 18:28
 2/15 anonim ***** válasza:
90%
Húst salátával. Mondjuk lehetőleg ne rántott húst. De ehetsz tojást is, vagy virslit (jó fajtát). De ehetsz joghurtot, sima salátát. A gyümölccsel vigyázz este, a gyümölcs cukor is cukor, tehát kell idő a lebontáshoz, ezért ne lefekvés előtt edd.
2009. máj. 25. 18:33
 3/15 A kérdező kommentje:
persze nem is azt gondoltam h este nekiállok fél disznót megenni, csak h mi az pl pár szelet sajt meg amit nagyon szeretek az a saláta amiben paradicsom hagyma ubi van és tejfölt öntök rá ezt lehet??
2009. máj. 25. 18:34
 4/15 A kérdező kommentje:
köszönöm írjatok még h ti mit szoktatok előre is köszi
2009. máj. 25. 18:35
 5/15 anonim ***** válasza:
88%
én pl most salátát eszek. Van benne jégsaláta, paprika, paradicsom, hagyma, uborka meg póréhagyma. Nem öntöm le semmivel, így is finom
2009. máj. 25. 18:45
 6/15 anonim válasza:
57%

1. étkezés: 200gr zabpehely + 30gr tejsavófehérje + vitaminok

2. étkezés: 1 zsömle + tojásfehérje

3. étkezés: 1 zsömle + tojásfehérje

4. étkezés: 100gr rizs + 100 gr csirkemell

5. étkezés: 30gr tejsavófehérje

6. étkezés: 100gr rizs + 100gr csirkemell

7. étkezés: 100gr rizs + 100 gr csirkemell

8. étkezés: 30gr tejsavófehérje

jah és tömegelek ... :)

2009. máj. 25. 19:04
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is a salátákra esküszök meg sajtot szoktam enni az elég laktotós.
2009. máj. 25. 19:04
 8/15 A kérdező kommentje:
köszönöm én is azt ennék ha lenne itthon :D
2009. máj. 25. 19:19
 9/15 anonim ***** válasza:

én mindig almát eszek ha rámjön a zabálhatnék amikor nemkéne :) Állítólag negatív kalóriás (tehát az emésztése több kalóriát éget el, mint amennyit tartalmaz), ezért bármennyit lehet enni belőle. De ugyanigy ehetsz bármilyen salátát, de ete ne önts rá már semilyen öntetet meg ne egyél hozzá semmi szénhidrátot. Vagy elrágcsálhatsz egy répát vagy brokkolit vagy bármit aminek alacsony a kalóriatartalma.

De a legjobb megoldás, ha este inkább már elfoglalod magad, vagy lefekszel aludni, és inkább csak reggel eszel. ;D

2009. máj. 25. 19:21
 10/15 anonim ***** válasza:
Én ezeket szoktam ilyenkor enni: szarvasi mozarella, sonka, csirkemell, uborka, paradicsom, paprika, natur yoghurt vagy kefir. Szénhidrát, gyümölcs semmiképp.
2009. máj. 25. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!