Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy egyszerű kérdés: Hogyan...

Egy egyszerű kérdés: Hogyan fogyjak le?

Figyelt kérdés
157cm/62 kg ( 8kg-ot szeretnék fogyni legkésőbb júniusra) egyek kevesebbet könnyű mondani,de hogyan kivitelezzem? Eddig csokin éltem kb.
2012. jan. 12. 12:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Jézusom.. csokin éltél, és normális válaszokat kérsz. és megkérdezed hogyan vitelezd ki hogy kevesebbet egyél.

nézd, nem terveztem gyereket, de napi 3000 forintért egy pár hónapig vállalom a 3 éves kortól kijáró képzést, nevelést.

megtanulod majd mit kell enni, mi a kevesebb, eljárunk együtt edzeni, képességeidnek megfelelően labdajátékokat de akár még a harcművészetekig is eljuthatsz, pótoljuk a gyerekkorodat, ami úgy látszik érdemlegesen nem volt, vagy nem volt túl nevelő jellegű.

2012. jan. 12. 13:17
 12/16 anonim ***** válasza:
Gyorséttermi szenny és csoki helyett több odafigyelés magadra, rendszeres testmozgás a tespedés meg a számítógép helyett,önfegyelem és kitartás.Szerintem ennyi. Nyilván semmiképpen se sanyargasd magad vagy koplalj, az a legnagyobb hülyeség (jah és semmiképpen NE kezdj olyanokkal diskurálni erről,akik a másfél fűszál kalóriatartalmát megmérik,és sírva fakadnak egy pohár joghurttól), inkább örülj a kis sikereknek,meg annak,ha látod magadon a változást. A fejben dől el először minden,ha magadban tudatosítod,hogy márpedig igen, júniusig leadod a 8 kilót (ami egyébként egy nagyon reális cél), akkor menni fog! :) Sok sikert!
2012. jan. 12. 13:32
 13/16 A kérdező kommentje:

.Aczél. ! Ez nem is rossz ötlet tényleg nagyon jó lenne,ha valakivel eljárhatnák sportolni,de nem nagyon van jelentkező! Hány éves vagy?:D

Utolsó neked is köszönöm:)

2012. jan. 12. 13:41
 14/16 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, sportolni egyedül is lehet... látod,már most kifogásokban gondolkodsz... kezdj bele egyedül,és utána lehet találsz olyanokat,akik csatlakoznak!
2012. jan. 12. 13:43
 15/16 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem, hogy Aczél mikor edz és dolgozik, ha itt piszkál mindenkit egész nap... És, ha csokit evett állandóan? Komoly pszichés oka lehet, te meg egyből idiótának nézed. Segítséget kér, te pedig lehurrogod. Olyan nehéz lenne értelmesen válaszolni ahelyett, hogy mindenkit lenézel a fórumon? Ha igen, akkor inkább ne íj semmit ahelyett, hogy valakit megbánts...
2012. jan. 12. 13:45
 16/16 anonim ***** válasza:

írtam neki egy egészséges kritikát, amit szerintem nem vett rossz néven, és egy építő jellegű megoldást, amivel tanulhat, míg egyedül is képes lesz olyan dolgokra, amiket te már biztos megtanultál.

hmm, hogy kérdezted, mikor edzek vagy gyakorlok? jössz velem késharcot gyakorolni? van egy új pengém, természetes hogy hasznos lenne megnézni hogyan metszi a szöveteket, mennyire könnyen hatol be, nagyon jó ötleteid vannak, de nem biztos tényleg azt akarod, hogy én gyakoroljak, vili?

Kérdező, öreg.. túl.. pláne az ilyen emberekhez mint aki itt beszólt.. de egészségesen étkezem, próbálom megőrizni a maradék fiatalságomat, a többi sajnos lélekben már elveszett.

ha lemész egy konditeremben, nem drágán profi tanácsot kaphatsz egy egészséges, sportos életmódhoz, mind táplálkozást, mind edzést tekintve :)

de igazából lényegében utána is olvashatsz ezeknek. vagy foglalkozz ezzel a tandem programmal, valaki csak tudna felügyelni téged, ha ismerős akkor jó szándékból, de legfeljebb egy kis hálapénzért cserébe, mint ahogy először felvetettem.

2012. jan. 12. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!