Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az jó ha nagyon sok gyümölcsöt...

Az jó ha nagyon sok gyümölcsöt ( eper, cseresznye) eszek, és más kajákat (pl. kenyér, hús) csak keveset? Fogyhatok így?

Figyelt kérdés
2009. máj. 25. 13:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen ez nagyon jó, és nagyon egészséges is.

Én kb így nőttem fel otthon májustól augusztusig nagyjából csak gyümölcsöt ettünk, egy kis zöldséglevest újkrumplit tésztát, hétvégén esetleg egy csirkét öten. Nagyon jó volt sokkal egészségesebb voltam. Nagyanyám meg 93 évesen kaszált és aprófát vágott. (150 centisen.)

2009. máj. 25. 13:12
 2/5 anonim ***** válasza:

előző:

És természetesen így a súlyod is normalizálódik.

Már csak a sav-lúg egyensúly miatt is, az is helyreáll.

De mozognod is kell.

2009. máj. 25. 13:14
 3/5 A kérdező kommentje:
oké mozgok is:)
2009. máj. 25. 14:45
 4/5 A kérdező kommentje:
de azért kell egykis kenyér és hús igaz?
2009. máj. 25. 14:45
 5/5 anonim ***** válasza:

A hús (és a tejtermékek) mindenképp kellenek, mert ez a fő fehérje- és zsiradékforrásunk, ezt nem pótolják a gyűmölcsök (az ásványi anyagokat igen).

A kenyér ellenben nem tartalmaz olyat, amit gyümölcsökkel és zöldségekkel ne tudnál pótolni, nagyon is megvagy nélküle. ;)

Igen, fogyhatsz tőle (elég sokat is), ha édesség helyett eszed. A fogyás RÉSZBEN függ a kcal beviteledtől. Minél kevesebb, annál jobb.

Kis összehasonlítás:

1 kg (!!) földi eper 340 kcal-t tartalmaz (és 1 kg eper után szerintem egy darabig mozdulni se bírsz ;)).

1 tábla csoki (mindössze 100g, az előbbi 1 tizede) ellenben 550-nél rendszerint többet.

(Egy 60 kg-os lánynak 1500 körüli kcal-t kell ennie naponta, ennél kevesebbet, ha fogyni akar).

2009. máj. 25. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!