Télen futók, hogy csináljátok?
Figyelt kérdés
Mióta bejöttek a hidegek,nem voltam futni,félek,hogy megfázok. Ti hogy szoktatok ilyenkor futni, milyen öltözetben?
A gond az,hogy erdőben futok, ami jó 20 perc séta,mire odaérek. És persze vissza,megizzadva szintén 20 perc. Vagy egy tempós sétával visszafelé nem gond?
2012. jan. 10. 22:19
1/6 anonim válasza:
Rendszeresen futunk télen, és sokkal jobban élvezzük, mint nyáron, kánikulában pl.
Réteges öltözködés a megoldás. Ha visszafele nem akarsz min. kocogni, és gyalogosan mégy az erdőig (nem kocsival), akkor vigyél magaddal pl. dzsekit, vagy még egy felsőt, amit felveszel hazafelé, hogy ne fázz meg.
2/6 anonim válasza:
miért nem futod le azt a távot az erdőtől a házig? akkor nem fázol meg.
3/6 A kérdező kommentje:
1. gyalogosan megyek,nincs kocsi.
Nálad hogy néz ki konkrétan a réteges öltözködés? Bocsánat,ha ostoba kérdés,de részletesebben érdekelne.
2012. jan. 10. 23:09
4/6 A kérdező kommentje:
2. Valószínűleg nem véletlenül az erdőbe járok, és nem odáig futok :-)
2012. jan. 10. 23:10
5/6 anonim válasza:
Én azt a 20 percet visszafelé lefutnám. Ne fuss túl gyorsan, hogy ne kelljen kapkodni a levegőt. Réteges öltözködés nálam: bélelt futónadrág, 1 hosszú ujjú + 1 rövid ujjú technikai póló, pulóver, esőkabát/szélkabát, sapka, kesztyű és nem fázok meg. Sztem ősszel kell elkezdeni, hogy alkalmazkodhasson a szervezet folyamatosan a hidegebb időhöz.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Csak az utóbbi pár,hűvösebb hétben nem futottam. Sajnos visszafelé alkalmatlan az út futásra,kocogásra. Köszi mégegyszer
2012. jan. 11. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!