Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Debrecenben keresek női...

Debrecenben keresek női fitnesztermet, ahol csak nők vannak és ducik is el tudnak kezdeni fogyózni?!

Figyelt kérdés
2012. jan. 10. 18:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Ducik is bárhol elkezdhetnek edzeni nem kell ehhez női fitneszterem. Én még soha nem néztem le senkit aki eljött edzeni és másoktól sem tapasztaltam ezt. A férfiaknál sokkal jobban tartanék pár rosszindulatú nőtől egyébként...:)

Ha már női edzőterem mindenképpen akkor t-forma a fórumtól nem messze

2012. jan. 10. 19:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Előttem hozzászóló a vezér fitnessre gondolt. Egyébként tényleg nem kell aggódni. Én nem női fittnessbe járok (lévén férfi vagyok :)) és ott se szól le senki senkit. Vannak ott dundi csajok, dundi férfiak, erősek, gyengék, és mindenki jól megvan.
2012. jan. 10. 19:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Az első hozzászóló nem a Vezérre gondolt, a T-forma a Csapó utcán van, és csak női terem, férfiak nem járnak oda, nem csak konditerem, hanem aerobik órákat, meg hasonlókat is tartanak. [link]
2012. jan. 11. 06:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Sajnos van rajtam "pár " (sajnos sok) plusz kiló és szeretném leadni. Szeretnék mozogni, csak nagyon nehéz jó helyet találni, ahol emberséges közeg fogad, nem pedig szánakozó tekintetek.
2012. jan. 11. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!