Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 5kg fogyás elérhető 1 hónap...

5kg fogyás elérhető 1 hónap alatt ezzel a módszerrel?

Figyelt kérdés

kB. 5kg súlyfelesleg van rajtam, és nagyon zavar. Főleg a hasamon, és derekamon van.

Az ételek amiket ennék reggelire joghurt, tojás, zöldség, gyümölcsök.

Ebédre menzás vagyok, tehát ha valami sertés vagy más nem túl egészséges kaja van, abból nem ennék túlzottan sokat. Próbálnám lecsökkenteni az ebédadagokat a felére.

Vacsorára semmi.

Minden nap minimum két liter víz.

Mozgás:

Hétfőn: 1 óra lovaglás

Kedd, szerda, csütörtök: 1,5 óra röplabda

Minden este 1 vagy fél óra kocogás/futás.

Ha ezeket betartom 1hónap múlva már látható lesz az eredmény? Persze utána sem hagynák fel az egészséges életmóddal.

2009. máj. 24. 14:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha a derekad és a hasad "problémás" akkor célzottan oda tornázzál!Azt olvastam, hogy a has-derék körüli zsirréteg mozgással tüntethető el. Persze az étkezés is fontos, a tejtermékek ( zsirszegény túró , natúr joghurt..)segitik ezen a területen a zsirégetést. De ha felmész valamilyen spec oldalra, ott meg is kérdezheted edzőktől és ők segitenek. Sok sikert!
2009. máj. 24. 15:14
 2/2 anonim ***** válasza:

A reggelid jó.

A menzás ebédet el kéne felejteni, helyette kéne otthon készíteni csirke-rizst, salátát és azt kis adagokra elosztva 3 óránként megeszegetni.

Vacsora kell, a koplalás nem jó.

Minden nap 3 liter víz.

A mozgás amit írtál kicsit túl soknak érzem. Válassz egyféle edzést (pl. kocogás) és abból csinálj heti négyszer legalább 1 órát.

Ha ezeket betartod 5 kiló simán leugrik, de centik is változni fognak jó irányba.

Az előző válaszolónak üzenem: ilyen nincs hogy dolgozz a hasadra, helyi zsírégetés nincs, a felüléstől meg a hullahopp karikától nem fog a derekáról lefogyni.

2009. máj. 24. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!