Az ünnepek alkalmával híztam 5 kilót? Ez beválhat?
fantasztikus. én is erre jutottam tegnap. ma már az utolsókat írom, tanulás közben lazulásból..
minden amit leírtál, pontosan így szokott lenni, röhejes. egy darabig vicces volt, de 1 éve ez megy, és semmi sem változik. ugyan azokat a hülyeségeket kérdezik remélhetőleg más és más emberek. de ha a válaszolók ugyan azok, akkor egy idő után már ráunsz. már nem kell gondolkozni a válaszon, leírtad 100x..
és mindig van valaki, aki fogyott az adipexxel, az ananász kapszulával, és elküld a búba mert mit tudhatsz te az egészről, ha nem is próbáltad.. annyi ilyet kaptam már én is. írtam hogy zöld teázom, és még itt vagyok, nem fogytam el. tudod mi volt a válasz? napi 1 filter zöld tea az semmi.. B.ASSZÁK MEG, hát nem az a lényege a "csodamódszereknek", hogy simán csak beszeded és fogysz? erre kitalálja a kifogását hogy miért nem működik. komolyan több időm lenne fórumozni, ide jönnék bes.zarni ezeken a hülyeségeken.
Értem.
Köszönöm a válaszokat.
mert a víznek és a glikogénnek nincsen térfogata, ami lecsökken?
az a helyzet, hogy én tudok válaszolgatni jobbára minden felvetésre, mert ismerem a témát, nehéz lenne olyat kérdezni, amit nem igazán tudok megmagyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!