Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az ünnepek alkalmával híztam...

Az ünnepek alkalmával híztam 5 kilót? Ez beválhat?

Figyelt kérdés
A káposztaleves diétára gondoltam dupla adagban, menta, csalán, zsúrló és pitypang teával.
2012. jan. 7. 20:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

fantasztikus. én is erre jutottam tegnap. ma már az utolsókat írom, tanulás közben lazulásból..

minden amit leírtál, pontosan így szokott lenni, röhejes. egy darabig vicces volt, de 1 éve ez megy, és semmi sem változik. ugyan azokat a hülyeségeket kérdezik remélhetőleg más és más emberek. de ha a válaszolók ugyan azok, akkor egy idő után már ráunsz. már nem kell gondolkozni a válaszon, leírtad 100x..

és mindig van valaki, aki fogyott az adipexxel, az ananász kapszulával, és elküld a búba mert mit tudhatsz te az egészről, ha nem is próbáltad.. annyi ilyet kaptam már én is. írtam hogy zöld teázom, és még itt vagyok, nem fogytam el. tudod mi volt a válasz? napi 1 filter zöld tea az semmi.. B.ASSZÁK MEG, hát nem az a lényege a "csodamódszereknek", hogy simán csak beszeded és fogysz? erre kitalálja a kifogását hogy miért nem működik. komolyan több időm lenne fórumozni, ide jönnék bes.zarni ezeken a hülyeségeken.

2012. jan. 7. 23:45
 12/17 anonim ***** válasza:
Az az 5 kg nem mind zsír, mert ilyenkor a szervezet vizet is raktároz. Egyébként meg ezzel a káposztaleveses hülyeséggel fogynál, de vizet, zsírt nem nagyon+izmot is veszítenél, mert egyrészt koplalnál, másrészt szinte semmi fehérjét nem vinnél be, és még fel is puffadnál a sok káposztától.Felejtsd el az egészet.
2012. jan. 8. 13:20
 13/17 anonim ***** válasza:
Viezt akkor fogynál, ha nem lenne meg a napi 2-3 l folyadékbevitel, de nyilván meglenne, hiszen ez valamennyi diéta, fogyókúra alapja. Igen, az egyoldalú táplálkozástól mindig le lehet fogyni, viszont baromi egészségtelen. Épp ma láttam egy műsort egy fickóról, aki kizárólag krumplit eszik (leginkább olajban sült krumplit), zörögtek a csontjai olyan girnyó volt, viszont a vérképe egy kalap sz.ar, annyira egészségtelen ez az egész. Ami nekem bevált (szülés után 3 hónap alatt 12 kg mínusz): mindent lehet enni, de nem mindegy mennyit és nem mindegy mikor. Illetve ehhez jön a rendszeres (min. heti 3-szor) mozgás.
2012. jan. 9. 15:23
 14/17 A kérdező kommentje:

Értem.

Köszönöm a válaszokat.

2012. jan. 9. 18:17
 15/17 anonim ***** válasza:
58%
persze, a szövetek között, glikogénben kötött víznek kur.va sok köze van ahhoz hogy mennyi vizet iszik valaki. hagyjuk már..
2012. jan. 9. 21:32
 16/17 anonim ***** válasza:
Utolsó: ez lehet, hogy így van, viszont ha fogysz, akkor sem ezt (sem akármilyen másmilyen) vizet veszítesz, ugyanis ha ez így lenne, akkor csak a mérleg mutatna kevesebbet, a tapasztalat viszont az, hogy fogysz és érdekes módon egyből jó az emberre a szűkebb nadrág, szoknya stb. Vagyis: FOGYSZ és nem csak vizet ürítesz (ha ürítesz egyáltalán).
2012. jan. 11. 10:43
 17/17 anonim ***** válasza:

mert a víznek és a glikogénnek nincsen térfogata, ami lecsökken?

az a helyzet, hogy én tudok válaszolgatni jobbára minden felvetésre, mert ismerem a témát, nehéz lenne olyat kérdezni, amit nem igazán tudok megmagyarázni.

2012. jan. 11. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!