Szerintetek mennyit kéne fogynom? Képpel
Nemrég kezdtem el fogyózni és figyelek az étkezésemre, szobabiciklizek kb. 1 órát majdnem minden nap, heti 2-szer szertornázom és úszni is fogok járni. Én olyan 6-7 kg-tól szeretnék megszabadulni. 168 cm és 64 kg vagyok. Amúgy meg a fenekem és a combjaim hatalmasak. Mivel lehetne ezekről a területekről lefaragni? A válaszokat előre is köszönöm.
15/L
Ha mond valamit egy ismeretlen srác véleménye, TÖKÉLETES vagy (legalábbis a sejhajod, derekad és hátad). A sportot csináld csak, de ne fogyózz. Úgyis nőni fogsz még 1-2 évig legalább, add meg a testednek a lehetőséget, hogy legyen miből építkeznie, nem fogod megbánni!
Azt gondolod, hogy az a tökéletes, amit a magazinok elején látsz? Azok többnyire gebe csajok, nem is szépek, az én szememben nem is nők igazából.
21F
Én ugyan lány vagyok, de szrtintem tök jól nézel ki.
Jó az alakod, a feneked csúcs:)
Nem fontos fogyni, bár a szobabiciklizés jó ötlet.
A 10 kilót meg felejtsd el:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!