Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi motiválhatna? Nektek mi...

Mi motiválhatna? Nektek mi vált be? Hogyan csináltátok?

Figyelt kérdés

Nem tartom magam kövérnek, viszont van rajtam 3-4 kg súlyfelesleg (163cm/56kg). Többször elhatároztam már, hogy ...na most belekezdek, járok futni, kevesebbet eszem...de végül mindig feladom(?), nasizok , bár már nem olyan nagy mértékkel...és aztán megint elhatározom, hogy ...jövőhéttől semmi édesség. Mit tegyek? Diéta alatt belefér egy kis édesség, ha igen, akkor mégis hányszor és mennyi?

16 éves vagyok, kollégista, tehát a hétköznapokkal nincs is gond, mert nincs tele a konyha édességgel, mint itthon. :-) ...csak azok a hétvégék, mindig találok valamit, talán az unalom miatt is csak a szekrényeket kurkászom.

Ma megettem egy csomag 100g-mos csokigolyós cukrot, ami aszaltszőlővel van töltve. Így utólag...nem is esett olyan jól. Nem tudom mit tehetnék, hogy ne unjak bele az egészbe és mi motiválhatna, hogy ne adjam fel?

Mit tanácsoltok? Sikerélményeket, ötleteket is szívesen olvasgatok. :-)

Írjatok!

2009. máj. 23. 18:09
 1/9 anonim válasza:
100%

Szia! Én is ugyanígy vagyok azzal a különbséggel, hogy én 172 cm és 68 kg vagyok... Én is 4-5 kg-tól szeretnék megszabadulni...

Amikor kajálok, nagyon picike adagot szedek a tányéromba, és megmondom magamnak, hogy ennyi, nincs több... A csokikat simán vissza tudom utasítani, de néha kb 2 hetente meg lehet enni 1-1 szeletet... :) Igazság szerint nem is kívánom...

Azzal a van a gondom, hogy néha nem tudom megállni a falást.. :( De most találtam egy tuti módszert, ami nekem bevált, és használ is, mert már van eredménye... Ha éhes vagyok, akkor iszok egy csomó vizet, és az simán el tud telíteni, úgy, hogy elmúlik az éhségem... Vagy rágcsálok egy kis répát. :D

Szóval igyál minél többet! :)

Engem az motivál, hogy visszakaphassam a köldökpiercingem. :D Valamint a barátom, szeretném, ha nem az úszógumimat kellene simiznie... :D

Sok sikert! :) És bocsi, hogy ilyen hosszam írtam. :$

2009. máj. 23. 19:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

az étvággyal sosincs baj, kell az energia, hogy tudj mozogni és izmokat fejlessz, ha nagyobbak az izmaid kakor viszont jobban ég a zsír?

ne sózz túlságosan, mert a só megköti a vizet és nehezebb leszel tőle, mégha nem is zsírban.

a kiló nem számit, mert a súly az nem a térfogattól függ csak, hanem a sűrűségtől is, azaz csontozat, meg magasság, az itom amugy sokkal nehezebb, mnit a zsír, mert rostban gazdag, a centik nem számitanak.

elég ha mozogsz a kajálás mellett, ne oskat, apránként csak, de rendszerességgel, mniden nap egy kicsit.

Legyen egy ritmus, amire rá tud állni a szervezeted, aztán már kéri is majd mert annyira rászokik.

reggel egyél többet, este kevesebbet.

csak kombináld az ételeket, pl ha húst eszel akkor egyél hozzá rizst, párolt zöldséget, salátát is,

az ananász és az almaecet erősen fogyasztó hatású amugy.

a zsírt könnyebb égetni, ha leőtte fellazítod, azt pedig fóliába tekeréssel lehet, meleg fürdővel....

elég ha megfeszited az izmaidat, nem kell különösebb torna, vagy sport, plusz masszírozd át őket h jobb legyen a vérkeringés, az anyagcsere.

2009. máj. 24. 01:06
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! Igyekszem betartani a tanácsaitokat. :-)

Az utolsó válaszoló ajánlotta az almaecetet és az ananászt. Az almaecetet már lassan egy hónapja iszom. Látszik a hatása, úgy érzem fogytam a hasamról, bár ezt kilókban nem igazán tudom elmondani, mert nem méretkeztem. A bőröm is sokkal szebb lett, az arcomról eltűntek a pattanások. Mindenkinek tudom ajánlani, és nem csak a fogyni vágyóknak. :-)

2009. máj. 24. 11:20
 4/9 anonim válasza:
Köszi szépen az almaecetes tippet! Ki fogom próbálni! :) (az 1. válaszoló)
2009. máj. 24. 15:12
 5/9 anonim ***** válasza:
Szia!Én egy 18 éves lány vagyok,170 cm. és 66 kiló.Én is 6-8 kilótól akarok megszabadulni.Az én sztorim az,hogy amíg volt suli (Most érettségiztem) addig minden szünetben vettem valamit a büfében (csoki,péksüti stb).Minden nap,minden szünetben ez ment.Persze,hogy nagyon meghíztam.2 évvel ezelőtt,52 kiló voltam,és 169 cm.Sokat mozogtam akkor,mindenhova gyalog jártam.Most meg megvan a jogsim,és minden hova kocsival járok.:( Eltűntek a régi barátaim,akikkel állandóan bicajoztunk régen :( Na de most!Vége a suli,nincs büfé,és találtam magamnak egy futó társat.3 napja keményen futunk,edzünk!És alig eszek,amit nagyon nehéz megállnom!Az esetek 90%-ban sosem azért eszek,mert éhes vagyok,hanem azért mert kívánom,mert nagyon finom az a valami.Nálam ez olyan,mint a nikotin függőség,csak kajában.Nem fogom feladni az edzést erős leszek,engem is a párom motivál a leginkább.Ja meg az,hogy asthmás vagyok,és már nem bírok egy hosszabb sétát,régebben,meg a világból is kisétáltam volna!:D Neked is azt tanácsolom,hogy keress a koleszba egy lelki társat,és fussatok együtt napi rendszerességgel,mert 1000-szer jobb társaságban fogyókúrázni,mint egyedül.Egy magadban nem fogod tudni végigcsinálni,ezt magamról is tudom.Kitartást,és ügyes legyél!
2009. máj. 24. 20:13
 6/9 anonim válasza:
35%
én 22 éves lány, 173 cm magas, 54.5 kg ma reggel, 60ról indultam multhét szerdán, azóta nem ettem semmi mást csak szőlőcukrot nehogy rosszul legyek, meg ittam, cukros üdítőket. szerintem a hét végére elérem az 50 kilós versenysúlyom. akarat kérdése
2009. máj. 25. 10:47
 7/9 anonim válasza:
45%
Szia! Már megint az első válaszoló... :D Én péntek óta alig ettem valamit, és nagyon nagyon sok hasprést csináltam.... és 4 nap alatt lement 5 kiló... :D persze, ahhoz, hogy ezt megtartsam, továbbra is keveset kell ennem és sokat tornáznom... :) De most annyira örülök! :D
2009. máj. 25. 21:24
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! Sokat segítettetek. Hétfőn voltam futni fél órát, a tegnapi nap pihentem, de ma újra megyek és próbálom növelni az idő mennyiséget.

Remélem sikerülni fog. :-)))

2009. máj. 27. 14:48
 9/9 anonim ***** válasza:
:)
2011. máj. 24. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!