Fogyókúra közben ihatok Zero Coca Colat?
Kedves elso valaszolo, legalabb ha mar te rosszul tudod, ne terjeszd.. ha igy lenne, a cukrosok mar felfordultak volna, mivel ezeket a termekeket ok is fogyaszthatjak, a gyarto meg nem irhat ra a valosagnak nem megfelelo taperteket.
A 09:14 es meg sokak altal leirt dolgot erdekes modon en sem tapasztaltam... Nem az az edesitoszer fogja hazavagni az ember szervezetet, ami a kolaban van... bocs mindenkitol, de nincs ekezetem.
mesterséges sza.r. aki ezt akarja inni, minden jó indulatú figyelmeztetés ellenére, annak nyilván nem olyan fontos az egészség. de akkor minek akarnak fogyni? :D
mindegyik energiaszegény colában az a slussz poén, hogy nem visznek be vele plusz energiát, ami jó, de közben aromás, mesterséges sz.ar lötyit isznak. lehet ez kevésbé kellemetlen, mint ha a sok cukrot is innák..
"Kedves elso valaszolo, legalabb ha mar te rosszul tudod, ne terjeszd.. ha igy lenne, a cukrosok mar felfordultak volna, mivel ezeket a termekeket ok is fogyaszthatjak, a gyarto meg nem irhat ra a valosagnak nem megfelelo taperteket.
A 09:14 es meg sokak altal leirt dolgot erdekes modon en sem tapasztaltam... Nem az az edesitoszer fogja hazavagni az ember szervezetet, ami a kolaban van... bocs mindenkitol, de nincs ekezetem."
Neked van igazad!
én radikális vagyok ebben a témában, szemét sohasem való az ember testébe. pláne úgy, hogy mindenképpen kap!!
alapvetően viszont konzervatív vagyok: nem hiszek az ilyen modern dolgokban, mint a kóla, a finomított szénhidrátok fogyaszthatósága, és ez be is igazolódik.
a fogyásodat viszont nem ez fogja meghatározni!
istenem ez a sok idiota:D
Orvoskent mondom, hogy idd batran, az 1es tipusu diabetesesek is isszak mint a vizet. NINCS benne cukor, nem okoz hiperglikémiàt es inzulinkiugrást, IR-t sem befolyasolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!