Fiúk! Linkelnétek olyan nőkről képet, akiknek szerintetek jó alakja van?
vvvááááááááá Aczél :S:S:S:S pedig az általad vélt optimális alakra lettem volna leginkább kíváncsi :)
a néninek mi baja? mióta fekszik ott? :/
szerintem elég rég óta.
én nem igazán foglalkozom az alakkal, persze elismerően nézek egy jó alakú nőre, amit érts a legáltalánosabbnak: kellemesen izmos, nőies alak, telt idomok stb.
viszont én mind elvben, mind pedig a való életben már a belsőre megyek. vicc nélkül, a lelki és szellemi dolgokra, nem a belsőségekre, mielőtt jönne a humor.
Ez annyira nevetséges, már elnézést hogy közbeszólok
Én nem fogok linkelni, távol áll tőlem ez. Azt is elmondom, hogy miért.
Ha egy pasi feltenné ugyanezt a kérdést akkor 10 csajból 9 olyan képeket linkelne be amiken modelalkatú férfi található, tökéletes séróval, hibátlan arcbőrrel, kockás has, szálkás lábak, kiváló bicepsz, stb.
A való életbe pedig az egetverő ideálokat linkelgető személyek 90%-a már a JELEN-ben is model helyett egy ÁTLAGOS nővel/férfival jár vagy fog járni.
Ez okból értelmetlennek tartom az ilyesfajta kérdéstípusokat+ válaszokat, mert egy dolog hogy valaki copy-paste segítségével milyen linket tud ide beilleszteni, és teljesen más amikor az ember kilép a való életbe. Szervusztok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!